Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

FIGYELEM!AZ OLDALON 2018 MÁJUSÁIG NEM TUDUNK AKTUÁLIS HÍREKET KÖZÖLNI.MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!De ki hírekre vágyik a paranormális világból,annak itt van segítségére ez az oldal:
http://paranormal.hu/

Pár hete hatalmas lyukat filmeztek le Szibériában. A helikopterről készített felvételen az látszik, mintha egy robbanás okozta volna a hatalmas, megközelítőleg 80 méter széles lyukat. A videót a Jamal-félsziget fölött készítetf8cff952-69ca-4571-8ee5-583884612310_650x366.jpgték, azon a területen, ahol 1972-ben hatalmas földgázlelőhelyeket találtak, ezeket a Gazprom orosz olajipari cég igyekszik kibányászni.

Jamal – azt jelenti, világ vége – az Európába szállított orosz gáz fő forrásvidéke. Az eddigi feltételezések szerint a lyuk körülbelül két évvel ezelőtt keletkezhetett. Eleinte sokan hamisítványnak tartották a videót, de mostanra biztos, hogy a titokzatos lyuk valóban létezik. Olyannyira, hogy a helyi hatóságok expedíciót szerveztek a felderítésére, amelyben részt vesz két szakértő az oroszországi Sarkkutató Központtól és egy az Orosz Tudományos Akadémia Krioszféra Intézetétől is, hogy föld-, levegő- és vízmintákat vegyenek a helyszínen.

Az emberiséggel szinte egyidős az a vélekedés, miszerint a Föld belül üres és a belsejében élő fejlett civilizációkat az Északi-, illetve a Déli-sarkon, illetve a Föld különböző helyein található hatalmas lyukakon keresztül lehet megközelíteni.

Ez az elmélet ugyan ellent mind jelenlegi világképünknek, mégis több utazó állítja, hogy már járt a föld alatt és kapcsolatba lépett az ott rejtöző társadalmakkal.

Észak-Oroszországban most két újabb rejtélyes nyílásra akadtak környékbeliek. A két újabb misztikus lyuk megjelenésében az először megtaláltra emlékeztet, egyiküket ráadásul éppúgy a Jamal-félszigeten fedezték fel, mint az elsőt. Az új jamal-félszigeti tölcsér átmérője mintegy 15 méter, a másik lyukat több száz kilométerrel keletre, a Tajmir-félszigeten találták meg. Ennek átmérője megközelítőleg 4 méter, mélységét 60 és 100 méter közé teszik. A Siberian Times információi szerint mindkét képződményre rénszarvaspásztorok bukkantak rá.

A lyukakat felfedező rénszarvaspásztorok, elmondásaik alapján, állataikkal kishíján belezuhantak a tölcsérbe, hiszen azok épp egy legeltetőútvonalon fekszenek. Ők készítették az első fényképeket is a képződményről, majd továbbították azokat a természettudósok számára.

A szakértőknek – geológusoknak, ökológusoknak és történészeknek – egyelőre még nem sikerült egyértelmű konszenzusra jutniuk a tölcsérek eredetét illetően.

Néhány helyi lakos azt állítja, hogy fényvillanást láttak a helyszínen a lyuk keletkezése előtt. Geológusok, ökológusok, és történészek is a helyszíneken vannak, és abban egyetértenek, hogy nem természeti képződmények. A tudósok tovább szeretnék tanulmányozni őket, mivel semmi nyomát nem találták robbanásnak egyik helyszínen sem.

Elképzelhető, hogy lejáratok nyíltak meg a Föld belső, más dimenziójú világai felé? Lehetséges, hogy ez valami változás előjele? A válaszra alighanem várnunk kell egy kicsit, de valószínű, hogy hamarosan megtudjuk. Mint ahogy azt is, pontosan mi van a lyukak belsejében.

Sokak szerint földönkívüliek vagy más, számunkra ismeretlen dimenzióból érkezett lények munkája az összes lyuk. A szakértők szerint az a tény, hogy a lyuk belsejének a fala fekete, égési nyomokra utal.(Bővebben:Agatha:www.paranormalactivity.eoldal.hu/cikkek/agartha.html)

 

__________________

map-croatia-200x200.png2014 júliusában az Adriai-tengerben, Split közelében titokzatos víz alatti utat találtak. Nem sokkal utána Zadar térségben bukkantak egy közel háromezer éves régészeti lelőhelyre a partoktól mindössze 50 méterre.

Ezeket azonban megelőzte egy még izgalmasabb felfedezés. A parttól egyenlő távolságra szabályos köröket találtak a víz alatt. Különösen érdekes, hogy sem a peremükön nem fejlődött ki semmilyen növényzet. Dugi Otok sziget partja mentén 28 látható belőlük a tenger fenekén de már több mint 50 ezekhez hasonlót találtak.

A kutatók egyenlőre értetlenül állnak a felfedezés előtt. Többen olajkutatásra, dinamitos halászatra és a hadsereg kísérleteire gyanakszanak.

A helyi lakosok 2013 szeptemberében különös fényvillanásokat láttak a tenger felett. Közülük egyeseknek meggyőződése, hogy közük lehet a fura körökhöz.

 

____________________________

pizap.com14078579169982-200x149.jpgTúrázó csoportok rejtélyes eltűnéséről, majd előkerüléséről számolnak be a Taganaj Nemzeti Park munkatársai. Az elmúlt hetekben egymás után több turistacsoport tűnt el az Urál hegyei között – jelentette az orosz TV3 tévécsatorna hírszolgálata.

Vajon találni a eseményekre ésszerű magyarázatot, vagy megoldatlan rejtély marad mindez? Egy bizonyos, hogy különös dolgok történnek a hegység környékén..

Az előkerült túrázók beszámolói szerint általuk jól ismert területeken kerültek olyan helyekre, ahonnan sehogyan sem találták meg a kiutat. Eltűntek a kijelölt túraútvonalak jelzései, a tájékozódást elősegítő jól ismert tereppontok, és váratlanul egy teljesen ismeretlen rengetegben találták magukat. Ott azután hosszasan bolyongtak a kivezető utat keresve, mígnem összefutottak végre a kutatásukra kiküldött hegyi mentőkkel.

Furán telik az idő

A történtekben az a legkülönösebb, hogy míg a turisták kitartanak amellett, hogy csupán pár órát töltöttek az ismeretlen vadonban, a mentőcsapatoknak több napjukba telt, míg rátaláltak az eltűntekre, sokszor több tucat kilométerre attól a helytől, ahol nyomuk veszett. Állításukat a karóráik által kijelzett dátummal bizonyítják, míg a naptár teljesen mást mutat – írja az orosz Direct Press hírportál.

 

___________________

A Szuperhold idején rengeteg amatőr filmes igyekezett megörökíteni az égi jelenséget. A Mediabyjj becenevű felhasználónak azonban egy igen édekes dolgot sikerült lencsevégre kapnia.

Amikor a Holdat filmezte átrepült valami az égitest előtt. Mint írta, először azt gondolta, egy madár az, ugyanakkor ezt a lehetőséget később elvetette, mert nagyon közel volt az a valami a Holdhoz. Később több kommentelő azt írta, egy meteort vett fel az amatőr csillagász, sokan viszont úgy vélik, egy UFO-t láthatunk a videón.

 

______________________

urkutatas-1024x682.jpgA világ szinte minden pontját meglátogatták már az ufók a hívők szerint: furcsa fények, repülő tárgyak képeivel van tele az internet. Mégis, egy torontói kutató szerint sokkal nehezebb az élet igazi jeleit megtalálni a Földön kívül, mint hisszük.

Nehezebb földönkívüli életet találni, mint azt gondolnánk – állítja Hanno Rein, a torontói egyetem fizika és környezetvédelmi karának egyik kutatója. Rein és csapata szerint a jelenleg vizsgált exobolygók – többek között a Kepler űrtávcsővel felfedezett, naprendszerünkön kívüli csillagok körül keringő bolygók – légköri sajátosságait egy életet nem hordozó bolygó vagy annak egy holdja is produkálni tudja.

Ez viszont megtévesztő lehet az élet keresésében: a kutatók úgynevezett biomarkereket keresnek a légkörben, oxigént és metánt. Ahol ez a kettő jelen van, ott életnek is lennie kell – vélik a szakemberek. Rein szerint azonban ez zsákutca: ilyen molekulákat egy vulkán is kibocsáthat, vagy valamilyen kémiai reakció útján is létrejöhetnek.

„A jelenlegi műszerekkel metán és oxigén keresése egyelőre még csak közeli és nagyon nagy gázbolygók esetében lehetséges” – mondja Molnár László csillagász. A Kepler távcső által felfedezett exobolygók nagyon messze vannak, több száz, akár ezer fényévnyire, így nehéz őket bárhogyan megfigyelni, vagy akár életet keresni a felszínükön.

Jill Tarter, a földön kívüli élet keresésére specializálódott SETI Institute munkatársa szerint kevésbé kéne olyan bolygókkal foglalkozni, amelyek a Földre hasonlítanak, inkább több, úgynevezett vörös törpecsillagot kellene vizsgálni, amely a mi napunknál kisebb és halványabb fényű. Utóbbiakat favorizálja Rein is, és hozzáteszi, hogy saját naprendszerünkben is körül kéne nézni.

Ilyen például a Jupiter negyedik legnagyobb holdja, az Europa vagy a Szaturnusz hatodik holdja, az Enceladus. Mindkét hold jeges felszíne alatt óceán található. Az Europa felszínén körülbelül kétszer annyi a tengervíz, mint a Földön. Ezek a jégtakaró alatti óceánok spekulációkat indítottak el a felszín alatti életről: a Földön is találtak már olyan életformákat, amelyek szélsőséges körülmények között, napfénytől elzárva a tengerfenék mélyén élnek.

 

____________________

img_2256-1024x768.jpgBiztosan senki nem tudja, kik járhatják éjjelente a Munkácsy rendelőintézetet, miután hónapok óta már a kutya sem őrzi a 2008-ban a “spanyol” Grupo Miltonnak eladott ingatlant. A szellemház éjjelente megtelik zajokkal.

A környéken lakók elmondása szerint a Munkácsy Mihály és a Kisfaludy Sándor utca sarkán található egykori rendelőintézet épületéből már többször is hallották fúrás, kopácsolás hangját az éjszakai órákban.

Mészáros Anikó, aki az épülettel szemközti utcában lakik, már többször hallott kiszűrődő zajt. Egyszer, éjfél körül meg is állt hallgatózni, de tovább ment – a sötétben nem látott senkit az épületben. Bejelentést nem tett a rendőrségen.

- Eszembe jutott, hogy szólok a rendőröknek, de végül elmaradt. Az zavar leginkább, ha arra gondolok, legközelebb esetleg össze is futok a házba épp érkező, vagy onnan távozó személyekkel – mondta.

Mészáros Anikó azt mutatja, honnan szűrődött ki a titokzatos zaj.

- Nem volt olyan hangos. Ha nem éjjel hallom, egy távoli építkezésnek gondolnám. Egyszer megnéztem, honnan jöhet a zaj, akkor derült ki, hogy a rendelőből – mesélte egy néni. Ő sem szólt a zsaruknak, mondván, az épület lakatlan – elméletileg. A házról több ablak is hiányzik, egy pont a bejárat felett, ott be is lehet mászni. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya csak annyit mondott: az ügyben nem érkezett hozzájuk bejelentés és feljelentés sem, így eljárás sem indult eddig.

A Munkácsy-rendelő nem ismeretlen a pécsi lakosok számára, hiszen évek óta lakatlanul áll. Jövője, hasonlóan a Magasházéhoz visszatérő téma a városban. Az épület egykori vevője, a magyar Kovács Bence János által irányított spanyol Grupo Milton egy négycsillagos hotelt tervezett helyére – amiből semmi nem lett, ahogyan a magasházas álmokból sem.

 

______________________

gafsa-lake-1-200x150.jpgSenki sem érti, hogyan bukkanhatott fel az egy hektáros tó Tunézia sivatagában. Sokan keresték fel az elmúlt napokban, és ugráltak bele, jóllehet a vízét gyanús zöld réteg borítja, vélhetően alga – írja az al Arabiya.

A tunéziai polgári védelem arról számolt be, hogy az új tó 1 hektáros, és 10-18 méter mély. Hogy miként jelent meg a semmiből, ekkora (egy millió köbméteres) vízmennyiséggel, azt még vizsgálják. Egyes tudósok úgy gondolják, hogy a földkéreg mozgása hozta a felszínre. Egyébként pásztorok fedezték fel három hete, és Gafsza-tónak nevezték el.

A víz eleinte kristálytiszta és kék volt, és a hatóságok arra figyelmeztették a fürdőzőket, hogy mióta gyanúsan zölddé vált, akár rákkeltő, vagy radioaktiv is lehet – írja a brit Independent. De a tunéziaiak nem nagyon tudnak ellenállni a hűsítő víz csábításának a 40 fokos hőségben. A France 24 szerint sokan csodának, míg mások átoknak tekintik a tó hirtelen megjelenését.

 

_________________________

ebola-story.jpegNéhány évente óramű pontossággal a Betegség Megelőző és Ellenőrző Központ (CDC), és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) összejátszanak, hogy egy új globális fenyegetéssel kergessék halálos rémületbe az embereket. Mindkét szervezet mérhetetlen nagyságú hazugságokat fog terjeszteni, hogy megpróbáljon megzavarni, félelmet csepegtetve, hogy végül ellenőrzést gyakoroljanak és igazolást szerezzenek a lakosság körében. Már megcsinálták korábban az influenzával, és újra megteszik az Ebolával.

Nem kell visszamennünk sokat, mint a 2009-es influenza világjárvány felhajtásig, és láthatjuk a tökéletes példát a megrendezett nemzetközi megtévesztés hangszerelésére, melynek célja az volt, hogy milliárdokat tartsanak félelemben, hogy a nagy gyógyszergyártók eladhassák milliószámra azt az antivirális hatóanyagot és vakcinát arra az influenzára, mely nem volt veszélyesebb, mint egy nátha.

Az adatok manipulálása, hazugságok reklámozása, a közvélemény folyamatos félretájékoztatása, és a média minden formájának felhasználása kellett, hogy népszerűsítsék a “megtévesztő tervet”, és mindezt a hatékony stratégiát láthatjuk jelenleg kiterjedni egy hatalmas pszichológiai műveletként a világ népességére.

A járványok hangszerelői ugyanazt a történelmi taktikát alkalmazzák, hogy elérjék céljaikat. A profitszerzés nagy szerepet játszik a lakosság előkészítésében az oltási programokra, hogy a folyamat önkéntessé váljon, ne kényszerré. A fokozatos megközelítés integrálja az összes demográfiai és pszichográfiai tényezőt, mint a kor, a nem, a család mérete, nyelv, a kultúra, az oktatás, a munkaköri feladatok, földrajz, vallás, és hogyan befolyásolhatja a választ minden vállalat, termék és szolgáltatás. Ezt tartalmazza valamennyi forgatókönyv, mely károsan befolyásolhatja a működését. Évtizedek kísérletezgetésével a hangszerelők megtanulták a legjobb pszichológiai taktikát

A WHO és a CDC is azt állítja, hogy a felügyeleti szabványok alkalmazásával a járványok kitörésénél a világ különböző részein képesek arra, hogy elegendő információt gyűjtsenek ahhoz, hogy kísérleti következtetéseket vonhassanak le, hogy a járványok hogyan fognak fejlődni az elkövetkező hónapokban. Nagy részük ügyes megfogalmazás, és elég meggyőzően rejti el azt a tényt, hogy minden betegségpolitikájuk a válaszokat és a vonatkozó ajánlások előkészítését tekintve tiszta spekuláció és ócska tudományosság.

A jelentés, mely szerint az Ebola gyorsabban terjed Afrikában, mint az irányítására tett erőfeszítések, jelentős félretájékoztatáson alapul. Különösen azzal, hogy a múlt héten bejelentették, hogy a két amerikai, akik már Ebolával fertőzöttek, vissza fognak repülni az Egyesült Államokba, konkrétan az Emory Egyetemre kezelésre, ami egy olyan fejlemény, mely emeli a média félelem motorjának fordulatszámát (és az alternatív médiáét) az Ebola vírussal kapcsolatban.

Az egyik probléma az, hogy a hivatalnokok nem gyűjtenek adatokat az Ebola terjedéséről a pontos laboratóriumi megerősítések alapján, és olyan megbízhatatlan módszerek információit fogják alapul venni, mint például a polimeráz láncreakció (PCR). A hagyományos PCR végeredményei nem túl pontosak, és a végponti észlelés igen rövid dinamikus tartománya kis valószínűséggel mutat ki különbséget a halott vagy élő mikroorganizmusok között. A CDC minden Ebola gyanús beteget ezzel a módszerrel tesztel. A PCR módszer nem tudja azonosítani, ha valaki járványos szinten fertőzött Ebolával. Nyomokban Ebolát találni ezzel a módszerrel még keveset jelent, és ezen a módon azonosítják és jelentik a médiának, hogy egy személy fertőzött.

Ők csak utalni fognak a “megerősített esetekre”, és nem tesznek különbséget a megerősített és nem megerősített eset között. Úgy tűnhet, hogy a “nem megerősített” eseteket megerősítettként kategorizálják, és a számokat a CDC arra használja, hogy bizonyítsa a betegség terjedését, miközben nem ez az igazság.

Ezzel arra is utal, hogy az emberi immunrendszer képtelen az Ebola kezelésére kémiai segítség nélkül, ami szintén teljes hazugság. A spanyol influenza járvány idején 1918-ban az emberek több mint 80 százaléka, akiket allopátiás gyógyszerekkel kezeltek, meghalt. Ugyanakkor az emberek 80 százaléka, akik természetes orvoslásban részesültek, túlélték. Például az afrikai keserű kólafa magjai olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek megölik az Ebola vírust. Továbbá a kávé, az erjesztett szója, a homeopátiás pókméreg és a C-vitamin ígéretes mint Ebola vírus elleni terápia azon közhiedelem ellenére, hogy semmi sem tudja megállítani ezt a halálos vírust, hogy kontrollálatlanul elterjedjen világszerte.

Összezúzni az emberi immunrendszer veleszületett képességét, hogy gyógyítson, és a vegyszerek népszerűsítése egyszerűen egy újabb kísérlet arra, hogy terjesszék a vakcinák szükségességét. Egy kanadai gyógyszeripari cég, a Tekmira már dolgozott az elmúlt években az Ebola kezelésén, az úgynevezett TKM-Ebolán. Olyan betegségek, mint az Ebola gyakran nehezen vonzzák a befektetőket, mivel a gyógyszeripari cégek ritkán látnak nagy nyereséget olyan betegségek kezelésében, amelyek ritkán törnek ki, és csak a világ alacsony jövedelmű területein vannak hatással.

De a TKM-Ebola felkeltette a kormány érdeklődését. A védelmi minisztérium 2010-ben egy 140 millió dolláros szerződést nyert el, miután a vakcina teljesen hatékonynak minősült a nem emberi főemlősök, a csimpánzok kezelésében. A kormány érdeke az Ebola elleni vakcinázásban nagyrészt a bioterrorista támadások megelőzésében van, ahol a betegséget fegyverként lehet használni.

Hogyan válik az Ebola halálos fertőzéssé, és a vakcinák miért nem jelentenek választ?

Nem lehet kétséges, hogy az Ebola veszélyes és ijesztő betegség, ennek ellenére áldozatainak 90 százalékát nem a fejlett világban szedi, főleg két tényező miatt. Az első az ember egészsége általában, a saját immunrendszere és képessége, hogy talpra álljon egy vírusos fertőzésből. A másik a betegségnek való kitettség. A gyógyulás valószínűbb lehet, ha nem volt súlyosabb a kitettség, ami azt jelenti, hogy egy olyasvalakivel került kapcsolatba, aki korai szakaszában volt a betegségnek, és a testnedveiben lévő vírusok mennyisége még nem volt magas. A 90 százalékos halálozási arány szinte lehetetlen volna minden fejlett országban.

Dr. Nahid Bhadelia a Bostoni Orvosi Központ kórházi epidemiológus munkatársa, és a Bostoni Egyetem Nemzeti Fertőző Betegségek Laboratóriumának igazgatója azt mondja, hogy az Eboláról tudni lehet, szüksége van egy ismert jelzőre az emberi sejtek felszínén, amit annak érdekében használ, hogy bejusson a sejtekbe. A kutatók laboratóriumi körülmények között azt találták, hogy egyes emberek sejtvonalában hiányzik ez a jelző, vagy valahogy mutálódott olyan módon, hogy az Ebola nem tud bejutni a sejtekbe. Azonban az Ebola kutatás még nagyon gyerekcipőben jár, és a tudás arról, hogy a vírus miképpen viselkedik, még kialakulóban van.

Az egyik legjobb módja, hogy megakadályozzuk az Ebola terjedését, hogy segítjük az ember immunrendszerét, hogy hatékony választ tudjon adni a vírusra. Az Ebola úgy tűnik, hogy egy egyedi patogén vírus, amelyhez az emberi testnek még nem volt elegendő ideje, hogy megfelelően alkalmazkodjon, és ezért tanulságos megnézni más potenciális természetes gyógymódot, melyeket már vizsgáltak a múltban:

Garcinia kola: Ahogy arról 1999-ben beszámoltak, ennek a hagyományos afrikai gyógynövénynek a magjából készült kivonatról úgy találták, hogy: “…gátolja a vírust (Ebola) a settenyészetben, nem mérgező koncentrációban.”

C-vitamin: A néhai Dr Robert Cathcart szerint, aki nagy tapasztalattal rendelkezett a halálos betegségek nagy dózisú C-vitaminnal történő kezelésében, az “Ebola vírust elpusztítja a szabad gyökök útján, amelyeket semlegesíteni lehet nagy dózísú intravénás nátrium-aszkorbáttal.” Valóban, az Ebola vírusbetegség – ahogy a vírusos vérzéses betegségek általában – akut jellemzői hasonlítanak a skorbutra, a C-vitamin pedig közismert széles körű előnyeiről, beleértve az immun-növelő és vírusellenes tulajdonságait, egy hihetetlenül magas biztonsági ráhagyással.

 

Az Ebolának számos törzse van. A jelenlegi törzs a ZEBOV, vagy Zaire vírus, de van szudáni és elefántcsontparti változata is. Lehetetlen létrehozni egy olyan vakcinát, amely mindegyik ellen hatásos. A vakcinák rekord méretű kudarcokat is elkönyvelhetnek a gyorsan terjedő járványoknál. Donald Allegra, a Newton Orvosi Központ fertőzés felügyeletének elnöke emlékszik, hogy megpróbált megállítani egy kanyarójárványt egy kambodzsai menekülttáborban az 1970-es években. “Beoltottunk 10.000 gyereket, de nem volt hatással a járványra,” – mondta. “A vakcinák és az akut járványkitörések nem működnek jól együtt.”

Ellentétben a sejtekkel, az Ebola vírus nem tudja a genetikai anyagot önmaga felhasználni. Az élő anyag szaporodik, és átadja a genetikai anyagát, mint egy tervet a növekedéshez és a szaporodáshoz. Azonban az Ebola vírusnak, ahogy más vírusnak is egy élő sejtre van szüksége annak érdekében, hogy működjön és szaporodjon, különben elpusztul. Nem tud bináris hasadással osztódni, mint a baktériumok. Egy oltóanyag segíthet a vírusnak, és optimális környezetet biztosíthat a fogadó sejtekben, ahol ezután kifejtheti minden energiáját, és arra használhatja forrásait, hogy több száz másik vírust hozzon létre. Ezt teszi az akadálytalan immunis elnyomáson keresztül, melyet a T-sejtek befolyásolnak. Az oltás átjárót biztosít, a természetes immunitás nem, és ez a folyamat nagyobb mértékben elnyomja a sejtes immunitást. A szegény, gyenge sejt általában szétrobban az összes vírustól, mint a túlfújt léggömb, és megsemmisül a folyamatban. Ezután a vírus kapcsolódik egy új, meg nem fertőzött gazdasejthez, és a virális fertőzés folytatódik. Az oltás soha nem oldja meg az Ebola kirakóst.

Adenovírus vakcinák esetében, amelyeket már használnak Libériában és Guineában, súlyos mellékhatások lehetnek. Amennyiben bármelyik népesség megbízik az Ebola vírus oltásban, az elmondhatatlan mértékben okozhat haláleseteket.

 

 

_________________

Furcsa jelenséget rögzített egy internetes kamera Jackson Wyoming városában április 30-án, ahol egyébként nem egy hasonló térfigyelő kamera üzemel éjjel-nappal. A különös videóban az látható, hogy egy arra sétáló ember egyszerűen eltűnik a kamera felvételéről, ahogy az alakja elhalványul, két fényes pont is feltűnik rajta.

Talán egy szellem, egy természetfeletti lény, egy időutazó, vagy hologram? Mi lehet ez a furcsa jelenség, egyszerű kamera hiba, átverés vagy a lencse torzítása, esetleg ahogy eléri a kamera látószögének korlátját, ez okoz optikai csalódást?

 

_____________________

180784_569704706_big.jpgCarlyle Smith, az Ontario- Trent Egyetem professzora közreadott egy 2013-as összehasonlító tanulmányt, amelyben célirányos álomtartalmak  statisztikai előfordulásáról számolt be. Az eredményeket két résztanulmányban közölték, melyekben egyetemi hallgatók működtek közre.

Ez a két tanulmány bevezető lehet egy kutatási területre, melyre gyakran úgy hivatkoznak, hogy a pszichológia harmadik útja. Mindkét kísérletben a diákok kaptak egy fényképet valamelyik társukról és arra lettek megkérve, hogy próbáljanak meg az adott személyekkel kapcsolatos problémákról álmodni. Így rendelkezésre állt egy küldő és egy fogadó, melyek hagyományos kísérleti elemeknek számítanak telepátia tanulmányokban. A küldők kiléte ismeretlen volt a fogadók számára, de még a kísérlet vezetői számára is.

 

Az első kísérletben a hangsúly egészségügyi problémákon alapult, amely összefüggésben állt a fényképeken szereplő egyénekkel. A tanulmány két álmot hasonlított össze: az egyiket a diákok még az “inkubáció” előtt jelentettek le, amit a kíséret utáni álmokkal vetettek össze.

A második kísérletben a tárgy a mindennapi élet problémája volt a képek alapján. Mint ahogyan az első kísérletben, itt is a tanulók két álomról számoltak be mielőtt elmondták nekik, mi a kísérlet célja. A második kísérlet egy kiegészítő vizsgálatot is tartalmazott: a tanulók felének meg kellett tekintenie egy számítógép által előállított fotót, melyen számukra egy ismeretlen, nem létező személy szerepelt.

Mindkét tanulmányban a kísérleti poszt-inkubációs csoport sokkal több eredményt ért el, mint a kontrollcsoport: az álomképeik, illetve az álomkoncepciójuk egybeesett a képeken szereplő egyének problémáival.

Fontos megjegyezni azt is, hogy a második kísérletben a kontrollcsoport álomtartalma (akik látták a személy képét) nem változott az alvás előtt és után, amíg a kísérleti csoport esetében nagy eltérés (statisztikailag szignifikáns) volt tapasztalható.

Carlyle Smith a következőt mondja a kísérletről:

A kísérlet eredményei arra engednek következtetni, hogy a hallgatóknak olyan dolgokról álmodtak, amely összefüggésben állt egy számukra ismeretlen célszemély valós problémáival. Az álom tartalma a kísérletben személyről személyre más volt, de az eredmények meghatározott szempontok szerint egybeestek a célszemély életkörülményeivel. Ugyanilyen fontos volt az álomtartalom változásának hiánya a kontrollcsoport esetében, ahol a célszemély kitalált volt.

A kísérlet gondosan lett előkészítve, a résztvevők nem tudtak semmit a küldőről. Smith tanulmánya az úgynevezett Hall Van de Castle rendszert használta az eredmények kiértékeléseként az álomtartalom statisztikai kutatásához.

Smith egyik érdekes újítása a placebo alkalmazása. Habár ezt a tanulmányt nem erősítették meg EEG adatokkal,  otthoni beszámolókra támaszkodik. Továbbá a tanulmányban nem alkalmaztak külsős kutatókat az álomtartalom elemzéséhez. Mivel Smith kísérlete könnyen átlátható, később mások is elvégezhetik. Azonban a nagy probléma itt az érdeklődés hiánya: a kutatókat nehéz rávenni arra, hogy ezen a területen vizsgálódjanak és a kapott eredményeket elsők között értékeljék ki.

Patrick McNamara szintén kiáll Smith kutatásai mellett kiemelve, hogy Smith az egyik olyan kognitív pszichológus, aki elsőként mutatott rá az alvás szerepére a memória működésében. Ezenkívül Smith 2009-ben díjat is kapott addigi munkájáért egy kanadai tudományos társulattól.

A kísérletről a következőképp nyilatkozott McNamara:

Bármi is a mechanizmus, az álmok telepatikus természetének kutatását folytatni kell gyorsan. Több közösség is van, ahol beszámolnak az álmokról, mint például a dreamboard.com vagy a dreamscloud.com. Ha a kutatás elmélyül, gondoljuk csak el, mi történne, ha 200 000 álmodó ugyanannak a személynek a problémáiról álmodik? Ezrek, milliók álmodhatnak lehetséges megoldásokról a célszemély problémáival kapcsolatban.

Az okostelefonok remek adatgyűjtő eszközök mert mindenhova magunkkal visszük őket és sokunk magunk mellett tartjuk alvás közben. Az otthoni beszámolók széles skálája végre sok apektusát nyithatja meg az álomkutatásnak, magába foglalva a telepátiát és egyéb különös álmokat. Ezek az eszközök szerepet játszhatnak az álmok vizsgálatában és az adatok elemzésében bizonyos szinten.

Biztosan vannak, akik már várnak egy olyan telefonos applikációt, amely otthoni álomlaboratóriumként működik, biztosítva az időzítést, álombeszámolók feladatütemezését, EEG, EOG adatok begyűjtését vagy ezek kombinációját.

Közülünk akadhatnak olyanok, akik már tapasztaltak néhány igen furcsa álmot. De vajon köze van-e ennek a telepátiához? Vagy a clairvoyancehez? Mi a helyzet a prekogntív álmokkal? A tér-idő kontinuum ccsak játszik velünk? Ki tudja mindezt megválaszolni?

Bizonyára további kutatások felfedik majd annak titkát, hogyan működnek ezek a dolgok. Smith munkája újra begyújtotta a szikrát a vitához.

paranormal.hu

 

__________________

00087302-200x133.jpegA médiabeszámolók szerint a múlt héten már második alkalommal fordult0 elő, hogy repülőgépek tűnnek el a légi irányítás radarjairól. Az eset osztrák, cseh és német központokkal fordult elő. Múlt héten, június 13-án csütörtökön ismeretlen zavaróadást észleltek, amely láthatatlanná tett mintegy 50 repülőgépet.

Az újabb eset június 10-én kedden – délután fél kettő és három óra között – történt és a bécsi, prágai, karlsruhei és müncheni légiforgalmi irányítást érintette az újság információi szerint. A Kurier nevű osztrák lap szerint június 5-én csütörtökön Közép-Európa bizonyos részein egy eddig ismeretlen zavaróadó ideiglenesen megbénította a polgári légi biztonság radarrendszerét, aminek nyomán délután egyre több repülőgép tűnt el átmenetileg a bécsi, pozsonyi, karlsruhei és prágai légiforgalmi irányítók radarképernyőjéről, holott a járművek még a levegőben voltak.

 

Akkor felmerült annak gyanúja, hogy egy éppen Magyarországon zajló NATO-gyakorlat okozhatta az üzemzavart, amit azonban a Honvédelmi Minisztérium (HM) cáfolt. A tárca közlése szerint az észak-atlanti szervezet által előírt NEWFIP- (NATO Electronic Warfare Force Integration Period) gyakorlatot négyezer méteres magasságban, és csak kis intenzitású zavarást alkalmazva végezték, ennek során a katonai eszközök nem használtak semmilyen, a polgári légiközlekedés biztonságát veszélyeztető frekvenciát.

A legutóbbi, június 13-i eset idején azonban szintén nem volt Magyarországon NATO-gyakorlat. Az érintett központok értesítették az európai légiközlekedést ellenőrző Eurocontrolt, valamint az Európai Repülésbiztonsági Ügynökséget (EASA), amelyek megkezdték az eddig példátlan üzemzavarok kivizsgálását.

Léteznek bizonyos technológiák, melyekkel nehezen észrevehetőnek lehet tenni bizonyos repülőgépeket a radarok számára, ilyenek a következők:

 1. X–47B lopakodó pilóta nélküli harci repülőgép
 2. B-2 Spirit lopakodó nehézbombázó
 3. F–117 Nighthawk lopakodó vadászbombázó
 4. A RAH–66 Comanche lopakodó kialakítású harci helikopter
 5. SR–71 Blackbird lopakodó felderítő repülőgép
 6. F–22 Raptor vadászbombázó
 7. X–35, az F–35 prototípusa
 8. Az X–47A lopakodó pilóta nélküli repülőgép
 9. Az X–45 lopakodó pilóta nélküli repülőgép szemből
 10. A lopakodó kialakítású AGM–129 ACM robotrepülőgép a levegőben
 11. A Tacit Blue kísérleti repülőgép

Ezek a gépek nem láthatatlanok a radar számára, hanem nehezebb őket észlelni radarral. A lopakodó technológia alkalmazásának célja az, hogy a repülőgép még azelőtt, vagy akár anélkül támadhasson, hogy az ellenség észlelné. Igen ám, csakhogy az elmúlt hetekben történt eseteknél egyáltalán nem lehetett észlelni a repülőgépeket! Semmilyen formában nem észlelték azokat a légi irányítók, így felmerül a kérdés, milyen technológia állhat a jelenség mögött?

Elképzelhető, hogy valamilyen újfajta zavaró jellel kísérleteztek, amely a gépeket láthatatlanná teszi? Vagy maguk a gépek felépítése és kialakítása láthatatlan? Ha ez így van, honnan származik ez a technológia? Ha visszagondolunk az Aurora Projektre, talán felfedezhetünk némi hasonlóságot a két eset között. Igaz, amikor a hajót eltűntették Philadelphia partjainál, még hatalmas generátorok és elektromos eszközök alkották a kísérlet műszaki egységeit, azóta ezen a technológián már biztosan finomítottak titkos kísérletek keretei között.

Egyszer azonban a kísérlet eredményét látni, tesztelni kell élesben is és mi más lenne alkalmasabb erre, mint a gépek levegőbe engedése, majd a technológia élesítése, ahol a gyanútlan irányítótornyoknak semmi előzetes információja nincs ezekről a kísérletekről és a tesztelésről. Elmondhatjuk, hogy a kísérlet sikeresnek bizonyult, mivel valóban eltűntek a gépek. Ez persze csak feltételezés, de logikusnak tűnhet mint válasz. Hiszen egy olyan komoly munkaterület, mint a légi irányítás, maximális biztonságot kell, hogy nyújtson, hiszen egy kisebb hiba és máris emberéletek eshetnek áldozatul.

A hetekben történt eset azonban egyszerűen nem történhet meg. Olyan nincs, hogy a radarok működésképtelenné váljanak. Az általános procedúra szerint ha a légi irányítás radarjai tönkremennek, akkor az irányítás “katonai üzemmódba” kapcsol és a katonai radarok által feltérképezett eget figyelik. Ebben az esetben viszont semmilyen radar nem volt működőképes.

Mi a hivatalos magyarázat? Figyeljük csak:

A Honvédelmi Minisztérium közleménye: Nem a magyar hadgyakorlat zavarta a polgári légi közlekedési frekvenciákat

A szlovák légiirányítás azonban továbbra is azt állítja, hogy a Magyarországon zajlott, elektronikus hadviselést szimuláló NATO-gyakorlat miatt tűntek el több térségbeli államban repülőgépek a radarképernyőkről. Erről az RT nevű orosz hírportál számolt be. Mindezek alapján felmerülhet a gyanú, mi van ha a NATO egy titkos technológiát tesztelt?

Mindez persze önmagában nem is lenne gyanús, de a kommunikációban hibáztak. Ugyanis ha bevallják, hogy igen, a NATO hadgyakorlattal állt összefüggésben az eset, akkor semmi rendkívülit nem látnánk benne, vagy legalább is nem kezdenénk okfejtésbe. Így viszont, hogy feltételezhetően tagadnak, ez már okot adhat a gyanúra…Látható, hogy a tagadás néha a saját csapdájába tereli az embert.

paranormal.hu

 

__________________________

Egy professzor azt állítja, hogy fel kellene hagynunk a földönkívüliek keresésével, mert túlságosan visszautasítóak vagyunk velük. Gabriel de la Torre, a Cadiz-i egyetem Pszichológia Tanszékének egyik tanára tanulmányt készített arról, mennyire vagyunk felkészültek találkozni egy másik intelligens életformával.

Miután kérdőíveket küldött ki 116 tanulónak Spanyolországban, az Egyesült Államokba és Olaszországba, kiderültm hogy az általános vélekedésünk és vallási meggyőződésünk miatt megijednénk egy találkozástól.

 

De la Torre azért végezte tanulókon a felmérést, mert ők lesznek a jövő politikusai, tudósai és az ő hozzáállásukat szerette volna megismerni. A SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence Institute) 1984 óta keresi a földönkívüli élet jeleit a világűr különböző részein.

Feltehetőleg ők nem úgy kommunikálnak, ahogyan mi, ezért kevés az esély arra, hogy bármit is találjanak, mindenesetre a keresés szüntelenül folytatódik. Ha bármit sikerül találni, a tanulmány eredményeiből ki lehet következtetni egy várható általános reakciót.

paranormal.hu

 

______________

bilderberg6-200x198.jpgA hétvégi Bilderberg-találkozó hivatalosan megjelent napirendi pontjai nem azonosak azzal, amiről valójában szó esik a megbeszéléseken – állítja Daniel Estulin, a Russia Today műsorvezetője, aki régóta figyelemmel kíséri „titkos nemzetközi csoport” tevékenységét. Mint mondja, hozzájutott az idei évi koppenhágai találkozó valódi napirendjéhez. Idén Bajnai Gordon is elment a találkozóra.

Állítása szerint egy bennfentes szivárogtatta ki a jelenleg zajló Bilderberg konferencián megbeszélésre kerülő kérdések listáját az oknyomozó újságírónak. A nyilvánosságra hozott listán az alábbi 9 pont szerepel, melyből 7-et tett közzé az RT munkatársa. Javasolt fenntartással kezelni ezeket az információkat, de tény, hogy a világban zajló aktuális eseményekről beszélhetnek, ebben az esetben pedig feltételezhető, hogy az alábbi témák valóban napirendre kerülhettek.

 

1. Nukleáris diplomácia és az Iránnal való megállapodás

A klub már régóta aggodalommal figyeli az Oroszország, Kína és Irán közötti lehetséges szövetségkötést. Erre hatással lenne a tervezett megállapodás, amely növelné az Iráni Köztársaság nukleáris programjára nehezedő nyugati nyomást.

2. Gáz-megállapodás Oroszország és Kína között

Az ukrán válság, veszélyezteti az európai nemzetek orosz földgáz-ellátását. Moszkva emiatt igyekszik diverzifikálni gázkereskedelmét, ennek köszönhető a Pekinggel kötött hosszú távú szerződés. Potenciálisan Kína helyettesítheti az EU-t, mint Oroszország elsődleges energiakereskedelmi partnerét. Ez a helyzet tovább erősíti Moszkva helyzetét Ukrajnában, mivel aláássa Washington arra vonatkozó erőfeszítéseit, hogy szétválassza Oroszország és Kijev befolyását és ellenőrzést szerezzen a tranzit gázvezetékek felett.

3. A nacionalista hangulat fokozódása Európában

Az Európai Parlamenti választásokat követően reflektorfénybe került a nacionalista trend problémája. A populista euroszkeptikus pártok az Egyesült Királyságtól kezdve Görögországban és Magyarországon is megnyerték a választók szívét, csapást mérve ezzel az unió egységére. Úgy tűnik, a nemzeti szinten vezérelt és megosztott Európa vonakodik attól, hogy magától értetődőnek fogadja el a globalizációt.

4. Uniós internetes adatvédelmi előírások

Edward Snowden kitálalása az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal és szövetségesei által végzett elektronikus megfigyeléseinek mértékéről világszerte nagy tiltakozást váltott ki az adatvédelmet követelő emberek részéről. Az európai politikusok nem hagyhatják figyelmen kívül a felszólításokat, amelyek követelik, hogy védjék meg az emberek személyes kommunikációját az illetéktelen szaglászásoktól, ami megnehezítené az adatgyűjtést is. Ez azonban nem azonnal megvalósítható, amint az kiderült az NSA állítólagos megfigyeléséről készült németországi vizsgálatból.

5. Kiber-hadviselés és annak lehetséges hatása az internetes szabadságjogokra

A pusztító informatikai támadások lehetősége gyorsan növekszik, ahogy a mindennapi élet minden területén egyre nő az internet szerepe. De az államilag finanszírozott hacker-támadások, melyeket az egyes kormányok ürügyként használhatnak az internet visszaszorítására, egyúttal aláássák az internet a biztonság megteremtésében játszott szerepét.

6. Ukrajnától Szíriáig: Barack Obama külpolitikája

Az amerikai elnök kritikusai Obamát hibáztatják, hogy elárulta Amerikát azzal, hogy kudarcot vallott az amerikai érdekek védelmében Szíriában, és az utóbbi időben Ukrajnában is. Obama újonnan hangoztatott elmélete a diplomácia és a közös fellépés előtérbe helyezésére szólít fel a katonai erőre való támaszkodással szemben, melynek mértékét szerinte csökkenteni kell. A Bilderberg-csoport tagjai többek között azt is megvitatják, hogy ez a fajta politika mennyiben van kudarcra ítélve.

7. Éghajlatváltozás

Ez téma rendszeres pontja több magas rangú tárgyalásnak, nem csak a dániai Bilderberg konferenciának. Az emberek szkeptikusak azzal kapcsolatban, hogy amit az elit eufemizmussal éghajlatváltozásnak nevez, valójában egyes nemzetek mesterséges iparosítása azzal a céllal, hogy a globális gazdaságot transznacionális vállalatok ellenőrzése alatt tartsák, és kialakítsák a gazdasági növekedés lehetséges központjait.

A hat évtizedeses múlttal rendelkező Bilderberg-csoport a világ legbefolyásosabb személyeinek; politikusok, hivatalnokok, üzletemberek, tudósok és az európai uralkodók rendszeres összejövetele, amelynek célja a globális politikai kérdések megvitatása. A kritikusok azzal vádolják őket, hogy úgy működnek, mint egy meg nem választott „árnyék-kormány”, „a világ leendő urai”, akik zárt ajtók mögött döntenek több milliárd embert érintő kérdésekről, kevés tekintettel a népesség szükségeire és igényeire.

Ezeknek a vádaknak az eloszlatása érdekében a Bilderberg-csoport ezúttal nyilvánosságra hozta a napirenden lévő témák listáját. A 12 felsorolt téma között olyanok szerepelnek, mint a „Közel-Kelet újjáépítése”, „Afrika kihívásai”, „Ukrajna” valamint „A demokrácia jövője és a középosztály csapdája”.

Russia Today / ATV / Index

 

__________________

Különös tárgyat fényképeztek le egy kereskedelmi repülőgép ablakából pár nappal ezelőtt május 25-én reggel. A sötét színű objektum mintha téglalap vagy henger alakú lenne, aminek két vége erős fehér fénnyel világít.

Nem hasonlítható egyik repülőgép típushoz sem. Az ilyekor szokásos magyarázatok között szereplő meteorológiai ballonok sem így néznek ki. Egyesek egy magas épületnek gondolták kezdetben, majd a többi felvételen látható hogy a furcsa tárgy  felfelé emelkedett London felett.

Földönkívüli jármű lehetett, vagy van rá egyszerű magyarázat is..?

 

___________________

042962-5097a4f0-e07b-11e3-ada0-03258d7c0c20.jpgEgy lila színű lényt sodort partra a víz Coolum Beach partján – egy tudós úgy gondolja, hogy új fajról lehet szó. A feltűnő színű lényen igencsak meglepődtek az életmentők, akik éppen ellenőrizték a partot kora reggel. A földön fekvő lény csápjai elnyúlva terültek szét, körülbelül 1 méter szélességben. Michael Daly elmondta, hogy még sohasem látott ehhez foghatót. A lény leginkább egy medúzához hasonlít.

“Még él. Kesztyűt vettünk fel, majd felemeltük és beletettük egy vödörbe abban a reményben, hogy valaki tanulmányozza majd ezt a víz alatt élő lényt. De még ilyet nem láttam. Mintha egy lila gyermekjáték lenne. A fejmérete akkora, mint egy tányér, a csápjai 1 méter szélesek. Nem tudjuk, hogy a csalánsejtjei ártalmasak-e.”

 

Dr. Lisa – Ann Gershwin, medúza szakértő azt mondta, hogy a lény olyan min egy thysanostoma, de színe miatt új fajról lehet szó.

A legtöbb thysanostoma barna színű és némelyiket a partra sodorja a víz évente, de ez nem általános jelenség. Dr. Gershwin elmondta a The Courier Mailnak, hogy nagyon izgatottá vált a lila lény láttán.

“Ez lehet, hogy valami új a tudomány számára.  Ami a leginkább izgatottá tesz, az a színe, ami teljesen eltér a szokásostól. Ez nem csak lilás színű. Ez totálisan lila.” – mondja Gershwin.

Dr Gershwin elmondta azt is, hogy Ausztrália vizeiben két faja él a thysanostoma-nak, melyek mikroszkópikus szinten is eltérőek, de egyiknek sincs kifejezett színe. A medúzák nagyon kevés fajának van csak lilás árnyalata. Ez a szín pedig igencsak ritkává teszi ezt a fajt. A mérete sem olyan mint egy thysanostomáé, mivel annál nagyobb. A thysanostomák mérete egy lábfejhez hasonló.

Nem tudni, hogy milyen érdekes felfedezésekkel szolgálhat majd a lény megvizsgálása. A kutató örül annak, hogy megtalálták, mert nem csak felfedezésről van szó, hanem megelőzték azt is, hogy valakit megcsípjen. A feltűnő szín árulkodó jele lehet annak, hogy mérges fajról lehet szó. Mintha azt mondaná: ne kezdj ki velem!

A lényt jelenleg is vizsgálják.

 

________________

clubbilderberggobierno.jpgA Bildelberg csoport május 31-június 1 -i találkozójára meghívót kapott Bajnai Gordon is. A Bildelberg csoport világuralmi törekvései Magyarországon is téma lett a mainstream médiában, miután a Magyar Nemzet azt írta korábban, hogy a tavalyi találkozón szó esett egy Magyarország elleni összeesküvésről is.

A Bilderberg-csoport befolyásos emberekből álló társaság, amely főként politikusokból, tudósokból, gazdasági szakemberekből és cégvezetőkből áll. A csoport minden évben összeül. Első találkozójukra 1954-ben került sor. Nevét arról a holland szállodáról nevezték el, ahol a találkozót először megszervezték. A megbeszélések tartalmát sok titok övezi, mert a témákról és a beszélgetések tartalmáról semmit nem árulnak el. A résztvevők listáját minden évben közzéteszik, de senki sem nyilatkozik arról, hogy miről volt szó a találkozón.

 

Egy elmélet szerint a találkozó a szabadkőművesek páholyának egyik előkelő konferenciája, amely az Új Világrend felállításán munkálkodik. Mivel a találkozókról nem készülnek jegyzőkönyvet, ez nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet, ugyanis nem tudni, hogy a magyar politikusok milyen információt adnak ki Magyarországról. Feltételezések szerint a csoport befolyással bír a világ politikai és gazdasági működésére. Országok, régiók sorsáról dönthetnek. Válságokat idézhetnek elő és háborúkat robbanthatnak ki.

Elképzelhető, hogy szó esik földönkívüli kapcsolatokról, az emberiség manipulálására törekvő kísérletekről, továbbá titkos amerikai fekete-projektekről is.

A mostani találkozót Henri de Castries vezeti, aki az AXA pénzügyi csoport elnöke, de a meghívottak között szerepel még a svéd külügyminiszter, a kanadai munkaügyi miniszter, a Saab és az Axel Springer vezetője és Henry Kissinger is, aki az USA volt külügyminisztereként ismert. Magyar meghívottak között említésre méltó Martonyi János külügyminiszter és Surányi György volt bankelnök is, akik tavaly szerepeltek a meghívottak között.

A csoport azért lett téma Magyarországon, mert tavaly júniusban a Magyar Nemzet azt írta, hogy Viviane Reding, az Európai Bizottság elnöke közölte, hogy mindent megtesznek majd azért, hogy ne szerezzen érvényt a magyarországi választás. Reding akkor így reagált a Magyar Nemzet cikkére:

“Az, hogy én akkor mit mondtam a konferencián, igencsak távol áll a valóságtól.” Bajnai Gordon az origónak közölte, hogy elmegy a találkozóra:

“Nem tudom, hogy a Magyar Nemzet intézte-e el nekem, de természetesen ott leszek. Nagyon megtisztelő a meghívás.” Bajnai Gordon először kapott meghívást a találkozóra, aki hozzátette azt is, hogy szerinte nagyon komoly témákról lesz szó. Elképzelhető, hogy a Bilderberg csoport ellentétben áll a FIDESZ kormányával? Ha figyelembe vesszük Viviane Reding állítólagos kijelentéseit és azt a tényt, hogy az ellenzék egyik tagját hívták meg, lehetséges, hogy valamiféle összeesküvést terveznek az ország ellen?

 

___________________

Az ausztráliai incidensről most közzétett jelentés nem talált magyarázatot a furcsa esetre. A Skippers Aviation De Havilland DHC-8 típusú gépe a nyugat-ausztráliai Kambaldából repült Perthbe március 19-én. 

A charterjárat négyfős személyzettel és ismeretlen számú utassal a fedélzetén épp leszálláshoz ereszkedett 3800 láb (1160 méter) magasságba, amikor a pilóták fényes pulzálásokat észleltek a repülő előtt. Amikor rájöttek, hogy a tárgy feléjük tart, nyugat felé fordították a gépet az ütközés elkerülésére.

Az ausztrál közlekedésbiztonsági hivatal által most közzétett jelentés megállapította, hogy a tárgy a repülőtől 20 méter távolságra volt horizontálisan és 100 lábra (30 méter) vertikálisan. A személyzet leírása szerint a tárgy henger alakú és szürke színű volt.

A jelentés nem tudta kideríteni a tárgy eredetét. Bár a repülő alatt 3500 láb (1070 méter) magasságig katonai légtér volt, a légierő abban az időpontban nem üzemeltetett ember nélküli légi járművet, és nem is volt tudomása ilyenről az adott körzetben. A repülőgép ütközéselhárító rendszere sem adott le riasztójelet a tárgy közeledtekor.

 

 

origo.hu

 

__________________________

hawaii-feny2650x433.jpgRejtélyes jelenségről számoltak be Hawaiion, amely azóta is lázban tartja az ott élőket. A helyi KHON2 Televízió szerkesztőségébe május 20-án este érkeztek be telefonhívások az égen látható furcsa csíkról, amely cikk-cakkban terült el és nagy fényerővel rendelkezett. Ugyancsak érkeztek hívások a Hawaii News Now-ba is a jelenséggel kapcsolatban.

A szemtanúk elmondták, hogy a fényes csík mintegy tíz percen át volt látható az égen. “A vonal egy idő után kacskaringós alakot vett fel.” – mondta az egyikük. Három pontot lehetett látni, amint összeköti őket ez a fényes vonal.” – mondta egy másik szemtanú, aki kissé megijedt az eseménytől.

 

A helyi sajtó munkatársai azonnal nyomozásba kezdtek, mi állhat a jelenség mögött. Megkérdezték a rendőrséget is az eseményről – ahova szintén érkeztek hívások -, de közölték, hogy nem tudnak katonai akcióról. A haditengerészet szóvívője szintén elmondta, hogy nem tud semmiféle hadgyakorlatról vagy éles katonai helyzetről, amely a jelenséghez köthető. A parti őrség kijelentette, hogy a csíkok nem valószínű, hogy rakéták lennének, hanem inkább meteor.

Másnap az Amerikai Védelmi Minisztérium közleményt adott ki, amelyben közölték, hogy az új rakétavédelmi rendszer tesztjét hajtották végre Hawaiin és közölték, hogy a csíkok a rakéták miatt jelentek meg az égen, ahogy a lemenő Nap megvilágította őket. Kérdés azonban, mi van ha ez csak egy újabb elterelés? Hiszen hogy lehet, hogy a hatóságok, de még csak a haditengerészet sem tudott erről az akcióról?

Nehéz elképzelni, hogy egy ilyen haditevékenységnél ne értesítsék a hatóságokat, de főleg nem a haditengerészetet. Inkább úgy tűnik, mintha hirtelen egy nagyon logikusnak tűnő magyarázatot találtak volna ki. Ha pedig így áll a helyzet, mit akarnak ennyire eltitkolni?

hawaii-feny(1)(650x433)

 

______________________

c335847f51044994aa3d85cce85b4252.jpgAz amerikai Somerville-ben egy hotel különös események színhelye. Mivel egyre több a paranormális esemény, a Somerset Hotelüzemeltetői szakértőket hívtak az épületbe. Az ott dolgozók szerint öt éve van jelen egy szellem, melynek viselkedése nem olyan, mint ami az általános kopogó szellemekre jellemző.A kísértet megérinti az ott tartózkodókat, simogatja, csiklandozza őket.

A hotel lakói az elmúlt években már számtalan alkalommal jelentettek be paranormális eseményeket. Előfordult, hogy a vendégek nyakát és talpát a kísértet éjszaka csiklandozza, illetve adódott már olyan eset is, hogy az ágy előtt elhelyezett cipőket felcserélte.

 

E szokatlan jelenségek mellett jellemzőek a klasszikus értelemben vett paranormális tevékenységek is. Az alagsorban észleltek már női suttogó hangot, amely segítségért kiált és egy kisfiú elmondása szerint látta is a szellemet. Az eseményeknek ad némi hitelt az is, hogy az épületet 1745-ban alapították és a térség legrégebben működő hotele.

A szálloda tulajdonosa azért hívott szellemvadászokat az épületbe, hogy véget vessenek az eseményeknek. A kutatók UV sugarakkal működő berendezést és lézerfényt használnak a jelenség elemzésére, továbbá füstgépet is fognak alkalmazni, hogy láthatóvá váljon a szellem alakja, de ez csak abban az esetben működik, ha bizonyos fokig materializálódik a mi fizikai síkunkban is. Az akciót a  Paranormal Diagnostics Group nevű cég végzi.

 

_________________

seti-200x132.jpgKét kutató a SETI programtól ezzel az állítással próbál pénzt kérni az amerikai kongresszustól. Valójában kicsi az esély arra, hogy bármit is találjanak, mégis 20 éven belüli eredményt ígérnek.

A SETI program azonban nem csak tudományos körökben, hanem a média és a szórakoztatóipar világában is népszerű. Gondoljunk csak a holywoodi filmekre, ahol nem egyszer kutatnak földönkívüliek után a hatalmas parabolaantennák segítségével. Egyes filmekben találnak is valamit, a való életben azonban eddig eredménytelennek nevezhető a keresés.

 

Mivel több mint 50 éve működik a program és ezidáig nem sikerült idegen élet nyomaira bukkanni, az Egyesült Államok politikai életében felmerült a kérdés, nem lenne-e jobb ötlet inkább befejezni a programot.

A SETI kutatóit a napokban hallgatta meg az amerikai űrkutatást finanszírozó költségvetési bizottság. Dan Werthimer, aki a Berkeley Egyetemen működő SETI központ vezetője rögtön úgy kezdte beszámolóját, hogy szinte teljes bizonyossággal kijelenthetjük, hogy létezik földönkívüli élet, majd utalt arra is, hogy a galaxisban sok helyen nagy valószínűséggel van élet mikrobakteriális szinten.

Werthimer kitért arra is, hogy az elmúlt 50 évben kiderült az is, hogy a világűrben rendkívül gyakoriak az élet kialakulásához szükséges anyagok. Seth Shostak, egy másik magas rangú beosztott pedig közölte, hogy a jövőben biztosan fogunk találni értelmes földönkívülieket is.

Egyelőre nem tudni, hogy a washingtoni bizottságot mennyire sikerült meggyőzni, de arra kevés az esély, hogy teljesen töröljék a programot. Ugyanakkor a SETI állomása nem csak antennákból áll, hanem találunk még ott obszervatóriumot, rádiótávcsöveket és biológiai laboratóriumokat is, melyek a kutatás részei. Sokan azonban úgy tartják, hogy a rádióvevő berendezések feleslegesek.

A probléma azzal van, hogy a kiküldött jelek nagyon lassan érnek el a célba. Ugyan az információ fénysebességgel halad, a távoli objektumok több száz, több ezer fényévnyi távolságra vannak. Ha válasz érkezik, az szintén igen lassú, ugyanennyi időt vesz igénybe.

Létezik azonban egy másik módszer, melynek elméleti alapjait Nicola Tesla fektette le. A fizikus azt állította, hogy feltehetőleg mint akár a mi civilizációnk, mások is bocsáthatnak ki a világűrbe rádiójeleket, melyek a különböző kommunikációs eszközök működésének melléktermékei. Ezeket a jeleket kellene leválasztanunk az univerzum háttérsugárzásából, így értelmes jeleket nyerhetnénk ki. Persze ez a megoldás sem jelenti azt, hogy érteni is fogunk bármit abból a jelből, de legalább találhatunk majd valamit.

Az egyik legismertebb eredmény, melyre sok kutató hivatkozik, az 1977-es WOW jel, amely értelmes életre utalt. Ugyanakkor az azóta eltelt években sem sikerült kideríteni, mit találhattunk. A Bieg Ear nevű távcső abban az időpontban éppen a Nyilas csillagképet szkennelte, amikor a jelet befogta. Az UFO kutatók úgy vélik, annak a csillagképnek egy idegen civilizációjának jelét foghattuk. Mások szerint csupán egy olyan jelről van szó, amely földi eredetű és visszaverődött valamilyen űrszemétről vagy űrbéli törmelékről. Láthatjuk tehát, hogy ha még a saját jelünket se vagyunk képesek azonosítani, hogyan várhatnánk el, hogy egy földönkívüli faj üzenetét értelmezzük majd?

A Kepler távcső modernebb, korszerűbb felépítése már jobb eredményekkel kecsegtethet. Ennek az eszköznek a működését nem is szeretnék leállítani, további finanszírozást terveznek. A Kepler a közelmúltban több Föld tipusú bolygót fedezett fel a Naprendszerünkön kívül, ami már jó eredménynek számít. Bizonyosan állítható tehát, hogy a Kepler űrtávcső sokáig megmarad még és további eredményekkel szolgálhat.

Egy összeesküvés elmélet szerint azonban a SETI program célja csak az emberek ámítása, figyelemelterelése, hogy valamit csinálnak a földönkívüli élet kutatásában. Egy látszat kutatásról lehet szó, hogy csökkentsék az emberek buzgóságát a földönkívüliek kutatásában, mintha mindent megtennének azért, hogy találjanak valamit. Lehet, hogy a kormánynak már az alacsony befektetés is fáj, amivel fenn tudja tartani ezt a parasztvakítást?

Hiszen ha ők köztünk járnak és belefolytak rég a politikába és az emberek manipulálásába, akkor tudják azt is, hogy eredmény soha nem lesz. A SETI-től nem. Nem beszélve arról, hogy egyre több UFO kutató állítja: földönkívüli civilizációkat nem a mi dimenziónk frekvenciáján kell keresni, hanem egy másik rezgéstartományban.

paranormal.hu

 

____________________

haarp-cover-detail-300x146.jpgA HAARP-ról már régóta fennáll az a feltételezés, miszerint nagyfrekvenciás technológiákkal képes befolyásolni az időjárást. A feltételezést többször említették már a médiában és szóba hozták politikusok is. A napokban David Walker, az amerikai légierő helyettes titkára tartott tájékoztatót az amerikai szenátus előtt, melynek során meglepő választ adott, amikor Lisa Murkowski a Gakonaban található 300 millió dolláros Aurora Program Kutatóállomásának felszámolásáról kérdezte.

Dawid Walker közölte, hogy “egy olyan területről van szó, melyre egyelőre még nem lesz szükségünk, ezért nem lenne okos döntés a légierő forrásaiból fenntartani a projektet. Az ionoszféra kutatásában más módszerek várhatók, a HAARP-nak is ez az eredeti célja. Ez a cél nem más, minthogy energiát juttassunk a légkörbe és ezt kezelni tudjuk. Ennek a módszernek a kifejlesztése már megtörtént.” Sok kutató úgy véli, hogy a HAARP képes befolyásolni az időjárást, de olyan természeti katasztrófák kiváltására is képes, mint hurrikánok, tájfunok, ciklonok, tornádók. Az elhangzott mondatok alapján feltehetjük a kérdést, hogy mi van, ha az összeesküvést kutatók mégis közel járnak az igazsághoz? Ne felejtsük el, hogy ez már nem az első alkalom, hogy tisztségviselők, akik megszólaltak ebben az ügyben elismerték, hogy a HAARP képes befolyásolni az időjárást, amely egyfajta fegyvernek is felfogható.

Emlékezzünk William Cohen védelmi miniszter szavaira, aki 1997-ben a következőket mondta: “Vannak, akik ökológiai terrorizmust folytatnak, amely alkalmas arra, hogy klímaváltozást hozzanak létre, földrengéseket, vagy vulkánkitöréseket okozzanak elektromágneses hullámok által. Sok befolyásos ember van, akik megragadják az alkalmat, hogy félelemben tartság a nemzeteket…Mivel jelenleg ez történik, fokozni kell a terror ellenes tevékenységeinket.”

Ezek után feltehetjük a kérdést: még mindig összeesküvés elméletről beszélünk, miután nyilvánosan elismerték?

Ami pedig további furcsaság, hogy nyáron bezár az alaszkai High Frequency Active Auroral Research Program kutatóközpont, és leáll az amerikai légierő által szponzorált ionoszféra-kutató program. Az 1993-ban elindult kutatásnak helyet adó, óriási antennákkal felszerelt bázist az alaszkai állami egyetem veszi át, és valószínűleg továbbra is tudományos kísérleteket fognak itt folytatni.

Talán annyira kiforrott módszerről van már szó, hogy bárhonnan képesek befolyásolni az időjárást? Minden bizonnyal csupán terelésről lehet szó, amely a dezinformációs stratégia egy újabb ravasz lépése.

Forrás:paranormal.h

______________________

pizap.com13976682369343-200x149.jpgÚjabb bizonyíték, vagy ismét egy hoax a híres amerikai szépség vitatott haláláról? Ezúttal lehetséges, hogy valóban előkerült egy perdöntő dokumentum az üggyel kapcsolatban. Mindenesetre újabb hitelesnek tűnő digitalizált CIA jelentés került nyilvánosságra, ami erre utalhat.

 

Az 1962. augusztus 3-án, vagyis két nappal(!) Monroe máig rejtélyes halála előtt kelt TOP SECRET pecséttel ellátott dokumentum szerint a szőke idol – egyebek mellett – azzal fenyegetőzött, sajtótájékoztatón fogja nyilvánosságra hozni, hogy az amerikai elnöknek tudomása van róla, a hadsereg földönkívüli űrhajót rejteget.

Az iraton szereplő szöveg a következő:

“Rothberg többször is jelezte, hogy [Monroe] bizonyos titkokat akar közzé tenni, mely szándékát kétségtelenül az elnökkel [John F. Kennedy] és a főügyésszel [Robert Kennedy] folytatott viszonyokból fakadó csalódottsága táplál.

Az egyik ilyen “titok” szerint az elnök azért látogatta meg a Légierő egyik titkos bázisát, hogy a saját szemével tekintsen meg a világűrből származó tárgyakat.

2. Említett többször panaszkodott telefonon a főügyésznek arról, hogy az elnök és annak öccse miként utasítják vissza a megkeresését.

3. Említett azzal fenyegetőzött, hogy sajtókonferencián mindent közzé fog tenni.

4. Említett beszélt bizonyos Kubában található “bázisokról” és arról, hogy az elnök Castro meggyilkolását tervezi.

5. Említett arról is beszélt, hogy a birtokában van egy úgynevezett “titkok naplója” és azt is kifejtette, mit történne, ha a sajtó hozzájuthatna ehhez a naplóhoz.”

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

похудеть за три дня

(Williamenliz, 2021.07.15 05:31)

Ketonic+ (Кетоник+) - лучший жиросжигающий кето-комплекс на основе натуральных природных веществ. Позволяет в кратчайшие сроки снять нежелательные килограммы и восстановить баланс в организме без мучительных диет, изнурительных тренировок, побочных эффектов и проблем со здоровьем.

Капсулы для похудения Ketonic+ разработаны специально так, чтобы активизировать метаболические процессы в организме. Они направлены на регуляцию липидного, углеводного, белкового обмена, регуляцию синтеза лептина, восстановление биохимического равновесия синтеза лептина и эндокринных структур, контролирующих массу тела и уровень адипоцитов подкожного слоя.

[url=https://spencerfpbh68135.bloggadores.com/5216143/похудеть-как-правильнопохудеть-за-месяц-на-6-кг]как похудеть на 10 кг[/url]
[url=https://kylervndj93146.bloguerosa.com/5193061/Как-похудеть-похудеть-за-неделю]похудеть как быстро похудеть[/url]
[url=http://milozkpa57137.blogrelation.com/6758122/похудеть-за-5-днейпохудеть-за-три-дня]как похудеть за неделю[/url]
http://messiahsrcl92579.bloginder.com/6633657/похудеть-как-можно-быстреекак-похудеть-после-родов - похудеть как кореянки
http://franciscovgou37037.topbloghub.com/6839391/Биокапсулы-для-ежедневного-похуденияпохудеть-как-правильно - как похудеть
http://louisrroj56777.howeweb.com/5807246/похудеть-за-месяц-на-5-кгпохудеть-за-месяц-на-10-кг - как похудеть на 5 кг

$==r=+$

солевая жидкость hqd самая лучшая Мыски

(Neilafacy, 2021.07.14 19:34)

[url=https://hqd.wiki/]hqd мигает индикатор синим[/url]

электронные сигареты щелково

как похудеть на 20 кг

(Williamenliz, 2021.07.14 06:56)

Ketonic+ (Кетоник+) - лучший жиросжигающий кето-комплекс на основе натуральных природных веществ. Позволяет в кратчайшие сроки скинуть нежелательные килограммы и восстановить баланс в организме без мучительных диет, изнурительных тренировок, побочных эффектов и проблем со здоровьем.

Капсулы для похудения Ketonic+ разработаны специально так, чтобы активизировать метаболические процессы в организме. Они направлены на регуляцию липидного, углеводного, белкового обмена, регуляцию синтеза лептина, восстановление биохимического равновесия синтеза лептина и эндокринных структур, контролирующих массу тела и уровень адипоцитов подкожного слоя.

[url=https://messiahfpxa58136.bcbloggers.com/5204880/как-похудетькак-похудеть-в-ляшках]похудеть за месяц на 15 кг[/url]
[url=https://zaneeuhi62924.blogmazing.com/5190656/Так-эффективно-вы-еще-никогда-не-худели-Так-эффективно-вы-еще-никогда-не-худели]похудеть как правильно[/url]
[url=http://knoxpeot24790.uzblog.net/-16380197]как похудеть на 20 кг[/url]
https://stephenmlha22211.wizzardsblog.com/4461166/как-похудеть-за-неделюкак-похудеть-на-10-кг - как похудеть на 5 кг
http://dominickogwm55432.suomiblog.com/2-17084112 - похудеть как кореянки
https://finndqzf68146.blogpixi.com/4452143/похудеть-как-модельпохудеть-за-месяц-на-10-кг - похудеть за 5 дней

$==r=+$

Полезный корректор осанки для лечения спины

(Josepharrig, 2021.07.11 04:03)

[url=https://johnnyiarg33210.ka-blogs.com/55289898/]Полезный магнитный корректор осанки Spine устраняет боли в пояснице[/url]
[url=https://alexisiarg87765.qowap.com/60621642/]Безопасный магнитный корректор осанки Spine при болях в спине[/url]
[url=https://cristianlewm55443.snack-blog.com/4399731/]Приобрести магнитный корректор осанки Spine для лечения спины[/url]
https://trentonejkk70574.bcbloggers.com/5141666/ - Эффективный магнитный корректор осанки Spine при болях в спине
http://cristianrfox30269.blogdal.com/6563452/ - Безопасный магнитный корректор осанки укрепляет мышечный корсет
https://emiliomewm55443.blogs-service.com/32206105/ - Нужный магнитный корректор осанки Spine при болях в спине

@sp@

что делать если hqd закончился раньше самые безопасные Губкинский

(Mothrot, 2021.06.24 03:47)

[url=https://hqd.wiki/]жижа hqd купить[/url]

электронная сигарета аптека

Unique products. Outerwear .to order

(Nicolefed, 2021.06.15 15:34)

AllExpress Endless coupons, discounts, promotions and flash deals. Competitive Prices On More Than 100 Million Items. Check Out All Deals on AllExpress. 24*7 Customer care. Buyer's Protection. Free Shipping Worldwide. Secure Payment Method.


[url=https://bit.ly/35c29AV]per day. Kitchen, dining room and bar . to any place[/url]
[url=https://torgovaya.xyz/ali]The best products. The combined clothes for family .to order[/url]
[url=https://bit.ly/3cpTG0U]per day. Baby carriage . to any place[/url]
[url=https://torgovaya.xyz/ali]very fast. Accessories to a holiday and party .to order[/url]
[url=https://torgovaya.xyz/ali]inexpensive. Accessories .to order[/url]
@a

HUGE No deposit bonus on sign up casino 300% Offline $100 no deposit bonus casinos, 100 free casino

(DavidDig, 2021.06.12 19:21)

Hi Crypto Fans,
[b]Jackpot Party Casino [/b] [b] Visit [url=https://gamesforrealmoney.blogspot.com/] casino slot games for real money >> How I Won €151 From ! <<[/url] [/b]
How to play casino games in gta 5 online 1001 в‚ў screenrant
[url=http://maps.google.com.sg/url?q=https://gamesforrealmoney.blogspot.com/2021/05/dezember-free-spin-casino-no-deposit.html]slot machine free games [/url]
Classic Free online slot machine games for real money machine в¬… PLAY FREE SLOT GAMES ONLINE | . Over
[url=http://www.google.hr/url?q=https://gamesforrealmoney.blogspot.com/2021/05/dezember-free-spin-casino-no-deposit.html]slot car racing richmond va [/url]
Winner Bedava casino oyunlari oyna book of ra (Highly вћ¬ Slot oyna genel bakış . Bedava Book of Ra oynama
[url=http://maps.google.co.il/url?q=https://gamesforrealmoney.blogspot.com/2021/05/dezember-free-spin-casino-no-deposit.html]slots for free games [/url]
Online casino free signup bonus no deposit required real money casino Samsung в€€ No Deposit Casino
[url=https://maps.google.com.mx/url?q=https://gamesforrealmoney.blogspot.com/2021/04/matelac-3-tl-bonus-veren-yasal-bahis.html]MATELAC 3 tl bonus veren yasal bahis siteleri Black pitch 😃 3 Tl Bonus Veren Yasal Bahis Siteleri[/url]
Free online casino games no download no registration 777spinslot com в€Ћ Free bonus slots with no registration
[url=https://www.google.co.il/url?q=https://gamesforrealmoney.blogspot.com/2021/04/takes-free-casino-slots-online-no.html]Takes Free casino slots online no download with bonus rounds ∕ Free Slot Games with Bonus Rounds - No download, No registration! (). Our first[/url]
How to win at slot machines at indian casinos Traffic, STRIKES ∓ How to Win at Slots (). To learn
[url=http://maps.google.fi/url?q=https://gamesforrealmoney.blogspot.com/2021/04/catwoman-free-online-casino-games-win.html]Catwoman Free online casino games win real money no deposit canada Harrah’s 16май в“ј Free spins no deposit[/url]
Pop slots free vegas casino slot machine games apk ↩ POP! Slots – Free Pokie Games! :. Apr 20, · Download
Improve Best slot games to play at casino ” Most popular casino slot machines: the 10 best slots to play
Deal New online casino with free signup bonus real money usa HANDPAY! Most ] Free Money No Deposit Bonus https://sites.google.com/view/how-to-play-poker56/
Kostenlos! Free online casino slots no download or registration ≈ Free Online Slots and Casino Games https://sites.google.com/view/slots-for-real-money455/
(PC) How to play blackjack at home without a dealer product "slots ⇉ How Private Games of Blackjack https://sites.google.com/view/play-blackjack-like/
Free online slots with bonus rounds for fun Winner's вћµ Free Slot Machines with Bonus Rounds Games https://sites.google.com/view/fortunes-vegas-casino/
How to win at a casino on slot machines Zeus year в“ј How to Win at Slots – Tricks to Improve Your Odds https://sites.google.com/view/slot-o-pol-mega/
NetEnt How to play roulette in casino and win вЉ‘ How to Play Roulette /. Roulette odds come in the form https://sites.google.com/view/play-poker-red

Зеркало с камерой и регистратором антирадаром

(DonnieHib, 2021.05.24 03:29)

Установка зеркало регистратор с камерой заднего

https://www.youtube.com/watch?v=a-g0IqEW8cg

[url=https://www.youtube.com/watch?v=uQzaSWX3AWU]Автомобильный видеорегистратор с антирадаром отзывы[/url]
[url=https://www.youtube.com/watch?v=q1q3zcuookM]Антирарад 2020 купить[/url]
[url=https://www.youtube.com/watch?v=a-g0IqEW8cg]Активный Бандаж Genutrain[/url]

Зеркало с камерой и регистратором антирадаром
Установка зеркала с камерой
Зеркало видеорегистратор с камерой dunobil

Купить видеорегистратор зеркало заднего вида цена

(Timothyroura, 2021.05.21 19:22)

Зеркало видеорегистратор с 2 мя камерами

https://www.youtube.com/watch?v=VYi8PqLAHUo

[url=https://www.youtube.com/watch?v=yzB3HNS-MCc]Видеорегистраторы автомобильные зеркало камерой заднего вида[/url]
[url=https://www.youtube.com/watch?v=VYi8PqLAHUo]Зеркало с камерой заднего воронеж[/url]
[url=https://www.youtube.com/watch?v=VYi8PqLAHUo]Зеркало камера видеорегистратор заднего цена[/url]

Зеркало видеорегистратор с камерой xpx
Зеркало регистратор подключение задней камеры
Видеорегистратор зеркало купить в перми цены

Какой отпугиватель тараканов лучше отзывы

(DarinKaw, 2021.05.07 05:49)

Купить ультразвуковые отпугиватели в новосибирске

https://www.youtube.com/watch?v=6VhbNDJo20A

[url=https://www.youtube.com/watch?v=6VhbNDJo20A]Отпугиватель pest reject купить украина[/url]
[url=https://www.youtube.com/watch?v=6VhbNDJo20A]Pest reject in amazon[/url]
[url=https://www.youtube.com/watch?v=6VhbNDJo20A]Отпугиватель тараканов купить волгоград[/url]

Электромагнитный отпугиватель грызунов и насекомых
Ультразвуковой отпугиватель тараканов тайфун лс 500
Отпугиватель от клопов и тараканов ультразвуковой отзывы

4959806270 кто звонил

(Elzayatade, 2021.04.13 14:56)

к вашему сведению

http://csi.tsu.ru/scripts/pages/index.php?ne_zvonit_pacan__pochemu_.html
https://www.hostobzor.ru/xo/inc/uznat_kto_zvonil_s_neizvestnogo_nomera_telefona_besplatno.html
https://www.anti-malware.ru/awstats/inc/index.php?uznat_kto_zvonil_s_pomoshu_kaspersky_who_calls.html

Южная жизнь

(Irina, 2021.02.25 16:25)


[url=https://south.life/dosug-i-turizm/58-kakoe-more-luchshe-chernoe-ili-azovskoe.html]Отдых на черном азовском море[/url]

slut

(Gabrielreess, 2021.02.21 15:24)

It is tough to decide on classes or tags for a good old fuck! Most likely, you'll be involved in sex clips with previous males and younger babes. Visitors of our tube from everywhere in the world examine it completely for updates because contemporary videos with good young ladies seem here every day. We have every day updates, we now have all types of hot movies coming in every single day. Our tube also gives each day updates. You will not imagine how superior this adult tube webpage is because it gives their viewers the most well liked Fuck porn movies that you may ever think about! There you'll find some basic porn niches in addition to ones particular to the JAV trade. High-high quality content material is sorted nicely and is obtainable anytime for everybody who is in want of excellent teen porn. Check it out and benefit from the incredible world of porn comics for an adults proper here! Take a look at free hardcore movies where large cocks are shoved down deep throats and up some tight ass with the babes moaning in ache and pleasure. Test group intercourse class for loopy actions with a variety of unstoppable bitches and their fuckers.

http://rucks.xyz - teen
http://rucks.xyz - boob
http://gucks.xyz - missionary position
http://bizar.xyz - sex
http://doggiestyle.xyz - interracial
http://bizard.xyz - hentai
http://hentai-x.xyz - fetish
http://fucksa.xyz - porn video
http://voyeured.xyz - nuded
http://cunty.xyz - cunt


p@ere4

Магия здоровья и процветания

(Aslan, 2021.02.05 20:03)


[url=https://rescuer.info]заговоры на деньги и удачу[/url]

плейдом скачать клиент на пк playdom in boy

(MilenaClek, 2021.02.03 08:04)

сверх того масакатсу, официальное онлайн казино playdom https://playdom-casino.me/

ставки на бои ufc playdom if two

(Playdom, 2021.02.02 15:28)

на первый взгляд выбеливаться, playdom казино промокод google play

Безошибочно делаем Автономная канализация для частного дома

(ecohausH, 2020.12.31 22:33)

[b][url=https://eco-corporation.ru]Септик канализация для дома[/url][/b]

Для вас мы предлагаем высококлассные сервис по монтажу автономной канализации под ключ, владеем исключительной методикой и частным подходом к работе.
Автономная канализация в частном помещении - лучший выбор от компанииСборка септика - изрядно непростой процесс, предполагающий не только лишь строительство, но и дополнительно выбор нужной системы.
Обеспечиваем лучший завершающий результат
Всем известно, что профессионализм - это сегодня наиболее важное
Автономная канализация цена под ключ-это сегодня наш профиль

Верно мастерим Автономная канализация цена под ключ

(ecohausH, 2020.12.31 09:47)

[b][url=https://eco-corporation.ru]Септик для дачи под ключ цена[/url][/b]

Автономная канализация в частном помещении - лучший выбор от компанииСборка септика - изрядно непростой процесс, предполагающий не только лишь строительство, но и дополнительно выбор нужной системы.
Обеспечиваем лучший завершающий результат
Высококачественное сопровождение
Всем известно, что профессионализм - это сегодня наиболее важное
Большой уровень производства септиков

Esalen NY

(JoshuaGlida, 2020.12.29 04:53)

[b]Nuru Massage - [url=http://nuru-massage-ny.com]women happy ending[/url][/b]

We greet you! We those who make your current life easier. Our organization that gives you massage .

Special sign our body to body salon is not an enforced setting. We search promotion social profiles to develop.
Advise for you personally check different type massage methods today. Employees of our company we are waiting client in our SPA.

body work Manhattan

(JoshuaGlida, 2020.12.28 11:28)

[b]New-York erotic: [url=http://nuru-massage-ny.com]north jersey bodyrubs[/url][/b]

Hello! Our employees those who make your life much easier . Our organization that gives you massage .

Special specificity our Lymphatic drainage salon is not an enforced setting. We create site to search promotion.
Provide for you personally try every method massage techniques today. We looking forward to client in our SPA.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Következő »