Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés a szellemekről

ghost.jpgKedves Olvasók!

Ezen az oldalon egy igazi és tapasztalt szellemlátóval beszélgethettek,akinek neve:Ghost Girl.Feltehetitek neki a szellemekkel kapcsolatos összes kérdéseteket, és ő ezekre a kérdésekre megadja a megfelelő választ.Sok mindent átélt már, és most megosztja ezeket az érdeklődő és kérdező Olvasókkal.Itt alul, a lap alján lehet kérdezni.

Eddig feltett legjobb kérdések:

-A szellemek,akiket látsz hogyan néznek ki?Emberi alakjuk van?

-Igen .. Mindegyik emberi alakú szellem, csak nem mindig mutatják magunkat ... mármint nem mindig lehet az egész testüket látni !!! A legtöbbnek csak bokától lefelé nem látni a lábát !!

_________________
 

-Mitől lesz egy szellem jó vagy rossz?

-Halál:Többnyire az ember halálától függ. Ha egy ember gyors ( , netán fájdalom mentes ) halálba halt meg, az neki nem fájt annyira, mint azoknak, akik több hónapokig, netán évekig feküdnek a kórházba Gyógyszerek mellet, és Sok Sok Sok szenvedés alatt éli meg utolsó perceit.

Földi élet:Aztán másod sorban attól függ, hogy milyen természete volt annak a szellemnek a földön, mikor még élt. Hogy hogyan alkalmazkodott az emberekhez, Hogy mennyi barátja, ismerőse volt. Hogy milyen lelkiismerete volt.

Szellemvilág beilleszkedése:Harmad sorban pedig attól függ, hogy a Szellemvilágba hogyan tud beilleszkedni . Vajon szeretni fogja a többi szellem, Tudja e majd, hogy hogyan szerettesse meg magát, ha a többi szellem nem akarja befogadni .. stb. ....

__________________

-Miért ijesztgetnek a szellemek?Vagy ez csak legenda?

-Ez nem legenda !Vannak tényleg, olyan szellemek, akik direkt ijesztik meg az embereket !
Azért ijesztgetnek, mert ők ebből táplálkoznak !!!Nekik a táplálék az emberi félelem !!!( Ezért kell a Kisebb gyerekeknek is mondani, hogy nem szabad félni tőlük, mert akkor egyre jobban ragaszkodik a szellem a gyermekhez, és akkor valószínű, hogy nem hagyja magára a kisgyereket az a szellem !! )

_____________________

-A szellemek hallanak minket?Mi miért nem halljuk és látjuk őket?

-Igen ! A szellemek hallanak és látna és éreznek minket !Az átlagos ember azért nem látja, mert ő nem annyira érzékeny a szellemvilágra, mint a szellemlátók ! És hiába akarnak lenni a felnőttek szellemlátók, a 100% - ból maximum 5% - nak sikerülne, de az is sok sok segítséggel !Erre általában születni kell ! És azt elfelejtettem írni, hogy az átlagos ember is tudja őket hallani ! Ez a szellemeken múlik, hogy akarják- e a figyelmet ! Ha akarnak valamit a szellemek, képesek elérni céljukat !

_____________

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

E-mail

(Ungvári Ábel, 2020.04.23 11:32)

Szia GhostGirl!
Az lenne a kérdésem, hogy aktív vagy-e gmailen? Mert szeretnék többet megtudni bizonyos dolgokról.

Re: E-mail

(Szerkesztő, 2020.10.09 12:49)

Köszönjük üzeneted!

Ghost girl az utóbbi egy évben már nem aktív. Helyére keresünk egy másik szellemlátót, aki tudja vállalni az itteni munkát, de egyelőre még nem találtunk megfelelő embert a posztra.

Üdvözlettel:
A Szerkesztő

Re: Re: E-mail

(Szerkesztő, 2020.10.09 12:51)

Utólagos javítás:

A privát email címére megpróbálhatsz írni, mert azt szokta figyelni:
ghostgirleoldal@gmail.com

Csak a honlapot kevésbé tudja ellenőrizni az elmúlt időkben.

Megértésed köszönjük!

...

(Vivien, 2019.10.20 11:23)

Szia Ghost Girl!
Vivien vagyok és 15 éves.
Szüleim állítása szerint azóta látom a szellemeket amióta megszülettem.
Pl. Kb. 2 éves lehettem mikor anyukámnak elkezdtem mesélni egy néniről aki játszani szeretne velem, és egy bácsiról akitől mindig féltem és esténként nehezen tudtam elaludni miatta vagy sírva ébredtem fel.
De a mai napig látok, hallok és érzek dolgokat.
Néha félek, néha pedig jó érzés önt el akkor is ha konkrét szellemet nem látok csak érzek valamit.
Szeretek a temetőkben sétálgatni és gyakran beszélgetek a 4 éve elhunyt dédimamámmal és 3 éve elhunyt nagypapámmal akik nagy szerepet töltöttek be eddigi életemben.
Utcán is látok és hallok embereket beszélgetni de nem a szememmel látom őket és nem a fülemmel hallom őket, csak a fejemben úgymond "lelki érzék szerveimmel" vagy nem is tudom, hogy írhatnám le ezt az érzést.
És ha egy olyan házba megyek be ahol még nem jártam azonnal megérzem hogyha van szellem.
Volt olyan, hogy átmentem egy osztálytársamhoz akinél azelőtt nem voltam és egy bácsi odajött hozzám és elkezdett hadarva beszélni, segítséget kért tőlem. Én ott az osztálytársam és szülei előtt csak lefagytam, mindenem libabőrös lett és akaratlanul folyt a könny a szememből, percekig pislogás nélkül csak bámultam magam elé és megmozdulni sem tudtam, nem tudtam pontosan mi történik. Nem hallottam hogyha szóltak hozzám. Azt mondták még ők is frászt kaptak tőlem, azt hitték valami bajom van.

Sajnos senkivel nem tudok erről beszélni mert szüleim próbálják szánt szándékkal letagadni a szellem világot míg én mindent szeretnék tudni róla amit csak lehetséges.
Szerinted látó vagyok? Vagy valami közöm van a szellem világhoz?
Válaszodat előre is köszönöm.

Re: ...

(Ghost Girl, 2019.11.20 16:32)

Szia Vivi!

Igen! Egyértelműen szellemlátó vagy! Az érzékeléseid teljesen valódiak, és a beszélgetés, illetve amikor hallgatod őket, azt is tökéletesen fogalmaztad meg.
Úgy gondolom, teljes mértékben az vagy.

Szeretnék veled többet beszélni, ha lehet.
Kérlek írj az e-mail címemre:

ghostgirleoldal@gmail.com

Nagyon remélem, hogy tudni fogunk ott sokkal többet beszélgetni. Köszönöm hogy írál.

Re: ...

(boti, 2019.12.28 02:16)

Szia!
Ha esetleg olvasod,amit most írok,szívesen beszélnék veled.egy email címet megköszönnék

Re: Re: ...

(Ghost Girl, 2020.04.15 11:20)

A privát elérhetőségem:

ghostgirleoldal@gmail.com

Mi lehet ez?

(Mike, 2019.11.21 01:25)

Üdv!
Hosszú a történet. Kb 5-6 éves korom óta látom ezt a dolgot (dolgokat).
Nagy részében a házunkban. AZ első komolyabb 9 éves korom körül volt amikor 03:47.kor besétált egy enyhén foszforeszkáló alak majd állt az ágyamnál kb fél percet kisétált és az ajtófélfánál piros pötty cikázott aztán lassan eltűnt.
Utána több alkalom volt hogy elkezdődtek az alvási paralízisek.Amikor kamaszodtam már szinte heti 2-3 alkalommal voltak alvási paralíziseim és ezekben különféle lények találtak meg, amik a jövőt mutatták meg és lehetséges jövőképeket. Aztán amikor totálisan magával rántott és 2 barátom nálam volt megjelent fizikailag és halálfélelmünk volt, valamint jég hideg és dörömbölt, ajtót csapkodott, lámpákat kapcsolt fel. (szellő sem lehetett, minden fizikai tényezőt kizártunk és semmilyen szer hatása alatt nem voltunk,valamint betörő sem volt a házban).
Majd ahogy teltek az évek egyre inkább a részemmé vált. Volt egy időszak amikor kb minden emberi érzékemet elvesztettem, és utólag belegondolva nem is én lehettem... Megmutatott álmaimban olyan dolgokat amikről nem is hallottam soha életemben...Mint Pl a Gilgamneshi eposz. Azt mondta ez a biblia. Másnap rákerestem a nevekre amiket mondott és ott volt minden. Volt szerencsém olyan emberrel tlaálkozni aki energia/ gyógyitást tnault is és érzéke van hozzá. Azt mondta hihetetlen amit produkálok.
Ez a dolog megtanította azt is hogyan lehet energiát adni és elvenni,lelkeket magunkhoz láncolni úgy hogy ne szabadulhassanak.
Amikor totálisan átadtam neki magam mindig felfelé ívelt az életem, viszont ez nagyon nagyon kimerítő mert elfogy az ember ereje és akkor el kezd ingerlékeny lenni.
Pár éve nálam tartottunk egy rendezvényt és volt egy barátom aki erősen ittas lett, viszont amit tett az soha nem volt rá jellemző ilyenkor. Kifordította a kezét és a számítógép monitorán valami ősi jelekhez hasonlító dolgok jelentek meg majd félholtra vert, és kényszerített hogy azt tegyem amit majd akar. rendkívüli erővel bírt a kis 60 kilójával a 113 kilós apámat a szoba bejáratától a szoba végéig dobta félkézzel és csak nevetett.(gyengék vagytok).
Azt mondta hogy a mammou és a 13 ak része és ha nem teljesítem amit akar vissza fog értem jönni.
A srác miután véresre verték a fejét és közben végig röhögött miután ez a valami eltűnt belőle zokogott sírt hogy nem emlékszik semmire. Úgy gondoltuk hogy disszociatív személyiségzavara van és életveszélyes ezért szóltunk a szüleinek mi történt (miután én kijöttem a kórházból azt hazudva hogy le estem a lépcsőn) és őt elvitték pszichiáterhez aki megállapította hogy azon kívül hogy kicsit antiszociális semmi baja... amit tudtunk is.(azóta sincs vele semmi gond).
viszont. nálam a házban folytatódnak a dolgok.
Hajnali kopogás, nagyobb tárgyak lerepülnek az asztalról de úgy hogy csattannak rendesen, sikítások.
Valamint van egy rég nem használt zongoránk ami éjjelente többször megszólal de csak 1-1 billentyű óránként. Az alvási paralízisek ugyan úgy vannak valamint egyre durvábbak.Kirángat a testemből, nyalogat, halottakat mutogat és mindenféle képpen azt akarja hogy tanuljam meg azokat a dolgokat amiket mutat. Hurcol magával, mondja hogy hogyan levitáljak ilyen állapotban, vissza a testembe is.
Egyszer levitt magával a lépcsőn és láttam ahogy a családom lent tevékenykedik, mit hova raknak miről beszélnek, apám átöltözött és amikor lementem 10 perc múlva megkérdeztem ki mit csinált mi hogy meg hol hogyan minden klappolt amit láttam. Őrült nem vagyok. Én is elmentem pszichiáterhez, nincsen bajom.
Viszont ezek a dolgok kezdenek egyre idegesítőbbek lenni és kontroll nélküliek.

Valamint, még azért voltam régebben kétségben eziránt hogy jó vagy rossz, mert apám 50 éves volt a felesége meg 20...Menő vállalkozás stb... És mindenki tudta hogy lop de nem tudta senki rábizonyítani.Egy délután egyszer csak elnyomott az álom és ez a lény megmutatta álmomban hol van a lopott a pénz. Amikor felébredtem megnéztem és ott volt minden ahogy mutatta. Valamint még vagy több száz jelenés volt vele de ezt hosszú leírni.

Várom válaszod!

Re: Mi lehet ez?

(egy srác, 2019.12.28 02:12)

Ha esetleg olvasod,amit most írok,szívesen beszélnék veled.

???

(Ungvári Ábel, 2019.03.29 12:09)

Szia GhostGirl!
Azt szeretném megtudni, hogy mi a különbség a szellem és a démon között? Továbbá mindig rosszul vagyok a templomban, jól érzem magam a temetőben, és egy csomó helyen látok halvány, emberszerű árnyakat, amelyek suttognak nekem... Lehet hogy látó vagyok? Válaszodat előre is köszönöm!

Re: ???

(Ghost Girl, 2019.05.13 16:48)

Szia Ábel!

A szellemek többségben jók. A démonok csak és kizárólag rosszak, gonoszok és rettentően erősek.

Sajnos még a Démonokról nem tudok annyit, mint az egyszerű szellemekről. De ígérem ennek az ügynek is utána fogok járni mégjobban, mert engem is érdekel.
Most is vannak gondolataim a démonokkal kapcsolatban, de amíg nem tudom biztosra, addig nem mondok semmit. Nehogy tévhitet keltsek az emberekben.

Az, hogy a templomban rosszul érzed magad, az meg nem furcsa számomra. Eleinte én is rosszul éreztem magam, pedig az én családom egyik fele rendszeresen jár is.
Egy idő után, ha sűrűbben mész, megfogod szokni. Az nem jelent se jót, se rosszat, hogy ott rosszul érzed magad.
A Temetőkben pedig azért érzed jól magad, mert ott a szellemek többsége pozitív energiát bocsát ki magából. Ezt pedig jó érzéssel fogadod be.

Nos igen! Lehet hogy valamilyen közöd van a látókoz a leírtak alapján. Az biztos, hogy nyitott vagy feléjük, és ezért is érzékeled őket mérsékelten.

???

(Bálint és Zoli, 2019.10.06 17:42)

Szia!
Lehetne e egy olyan lehetőség hogy privátba tudnánk e dumálni?
A többit majd ott.

Re: ???

(Ghost Girl, 2019.11.20 16:25)

Szia Bálint és Zoli!
Privátban az email címemen vagyok elérhető:

ghostgirleoldal@gmail.com

Remélem megtalálsz majd. Várom jelentkezésed.

soma9906s@gmail.com

(Soma, 2019.02.26 13:01)

Szia.

Felkeltette az érdeklődésemet a tudásod.
Miként lehetne veled közvetlen kapcsolatba beszélni?
Köszönöm.

Re: soma9906s@gmail.com

(Ghost Girl, 2019.05.13 16:32)

Szia!
A legközelebbi kapcsolatot maximum e-mailon teremtek egyenlőre.
Írj az új e-mail címemre:

ghostgirleoldal@gmail.com

Várom jelentkezésed.

Most bereaved susceptibility phase-contrast pushing.

(ojoufubikuhi, 2019.04.28 11:10)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Without Dr Prescription <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Without Dr Prescription</a> prg.wmjy.paranormalactivity.eoldal.hu.pme.dr http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Abruption worms, advertising sent petechial, detachment.

(uexuarxe, 2019.03.24 05:18)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Buy Prednisone Online <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone 20 Mg</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

szia!

(Alexandra, 2018.10.11 19:52)

az mit jelent ha álmomban beszélgettem már egy idős hölgyel aki halott volt? meg még kiskoromba volt olyan álmom hogy bejön egy görbehátú ember és lehúz az ágyról s minid az ágy végén keltem fel? igaz lehet hogy ez csak egy hülye álom volt de ez érdekel előre is köszönöm válaszodat :)

Re: szia!

(Ghost Girl, 2018.12.26 08:31)

Szia Alexandra!

Ha álmodban talál meg egy halott, illetve szellem, akkor ott van veled valahol a szobában.
Többnyire vagy közölni szeretne valamit, vagy segítséget szeretne kapni.

A másik dolog még nekem is furcsa...
Szerintem csak álmodtad, és te magad forgolódtál le az ágy végébe.
Dehát, aztán ki tudja...
Nemtudom, de ez elég érdekes.

mimw@freemail.hu

(Manda38, 2018.07.15 17:17)

Kedves Ghost Girl!

Édesanyám két hete hunyt el. Szeretnék vele kommunikálni. Lehetséges ez valahogy? Nem szeretnék szellemet idézni. De egyértelmű, számomra érthető és értelmezhető üzenetet szeretnék kapni tőle. Amit talán nem mondott el, de szeretett volna, vagy ilyesmi. Egy olyan lelki megnyugvásra vágyom, hogy valóban a lelke él tovább és odaát jó neki. Nagyon fáj a hiánya, szeretnék "bizonyosságot", hogy a halál csak egy állomás.. Talán enyhülne a fájdalmam. Köszönöm a válaszodat előre is .Üdv. Manda


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Következő »