Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés a szellemekről

ghost.jpgKedves Olvasók!

Ezen az oldalon egy igazi és tapasztalt szellemlátóval beszélgethettek,akinek neve:Ghost Girl.Feltehetitek neki a szellemekkel kapcsolatos összes kérdéseteket, és ő ezekre a kérdésekre megadja a megfelelő választ.Sok mindent átélt már, és most megosztja ezeket az érdeklődő és kérdező Olvasókkal.Itt alul, a lap alján lehet kérdezni.

Eddig feltett legjobb kérdések:

-A szellemek,akiket látsz hogyan néznek ki?Emberi alakjuk van?

-Igen .. Mindegyik emberi alakú szellem, csak nem mindig mutatják magunkat ... mármint nem mindig lehet az egész testüket látni !!! A legtöbbnek csak bokától lefelé nem látni a lábát !!

_________________
 

-Mitől lesz egy szellem jó vagy rossz?

-Halál:Többnyire az ember halálától függ. Ha egy ember gyors ( , netán fájdalom mentes ) halálba halt meg, az neki nem fájt annyira, mint azoknak, akik több hónapokig, netán évekig feküdnek a kórházba Gyógyszerek mellet, és Sok Sok Sok szenvedés alatt éli meg utolsó perceit.

Földi élet:Aztán másod sorban attól függ, hogy milyen természete volt annak a szellemnek a földön, mikor még élt. Hogy hogyan alkalmazkodott az emberekhez, Hogy mennyi barátja, ismerőse volt. Hogy milyen lelkiismerete volt.

Szellemvilág beilleszkedése:Harmad sorban pedig attól függ, hogy a Szellemvilágba hogyan tud beilleszkedni . Vajon szeretni fogja a többi szellem, Tudja e majd, hogy hogyan szerettesse meg magát, ha a többi szellem nem akarja befogadni .. stb. ....

__________________

-Miért ijesztgetnek a szellemek?Vagy ez csak legenda?

-Ez nem legenda !Vannak tényleg, olyan szellemek, akik direkt ijesztik meg az embereket !
Azért ijesztgetnek, mert ők ebből táplálkoznak !!!Nekik a táplálék az emberi félelem !!!( Ezért kell a Kisebb gyerekeknek is mondani, hogy nem szabad félni tőlük, mert akkor egyre jobban ragaszkodik a szellem a gyermekhez, és akkor valószínű, hogy nem hagyja magára a kisgyereket az a szellem !! )

_____________________

-A szellemek hallanak minket?Mi miért nem halljuk és látjuk őket?

-Igen ! A szellemek hallanak és látna és éreznek minket !Az átlagos ember azért nem látja, mert ő nem annyira érzékeny a szellemvilágra, mint a szellemlátók ! És hiába akarnak lenni a felnőttek szellemlátók, a 100% - ból maximum 5% - nak sikerülne, de az is sok sok segítséggel !Erre általában születni kell ! És azt elfelejtettem írni, hogy az átlagos ember is tudja őket hallani ! Ez a szellemeken múlik, hogy akarják- e a figyelmet ! Ha akarnak valamit a szellemek, képesek elérni céljukat !

_____________

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

...

(Vivien, 2019.10.20 11:23)

Szia Ghost Girl!
Vivien vagyok és 15 éves.
Szüleim állítása szerint azóta látom a szellemeket amióta megszülettem.
Pl. Kb. 2 éves lehettem mikor anyukámnak elkezdtem mesélni egy néniről aki játszani szeretne velem, és egy bácsiról akitől mindig féltem és esténként nehezen tudtam elaludni miatta vagy sírva ébredtem fel.
De a mai napig látok, hallok és érzek dolgokat.
Néha félek, néha pedig jó érzés önt el akkor is ha konkrét szellemet nem látok csak érzek valamit.
Szeretek a temetőkben sétálgatni és gyakran beszélgetek a 4 éve elhunyt dédimamámmal és 3 éve elhunyt nagypapámmal akik nagy szerepet töltöttek be eddigi életemben.
Utcán is látok és hallok embereket beszélgetni de nem a szememmel látom őket és nem a fülemmel hallom őket, csak a fejemben úgymond "lelki érzék szerveimmel" vagy nem is tudom, hogy írhatnám le ezt az érzést.
És ha egy olyan házba megyek be ahol még nem jártam azonnal megérzem hogyha van szellem.
Volt olyan, hogy átmentem egy osztálytársamhoz akinél azelőtt nem voltam és egy bácsi odajött hozzám és elkezdett hadarva beszélni, segítséget kért tőlem. Én ott az osztálytársam és szülei előtt csak lefagytam, mindenem libabőrös lett és akaratlanul folyt a könny a szememből, percekig pislogás nélkül csak bámultam magam elé és megmozdulni sem tudtam, nem tudtam pontosan mi történik. Nem hallottam hogyha szóltak hozzám. Azt mondták még ők is frászt kaptak tőlem, azt hitték valami bajom van.

Sajnos senkivel nem tudok erről beszélni mert szüleim próbálják szánt szándékkal letagadni a szellem világot míg én mindent szeretnék tudni róla amit csak lehetséges.
Szerinted látó vagyok? Vagy valami közöm van a szellem világhoz?
Válaszodat előre is köszönöm.

???

(Ungvári Ábel, 2019.03.29 12:09)

Szia GhostGirl!
Azt szeretném megtudni, hogy mi a különbség a szellem és a démon között? Továbbá mindig rosszul vagyok a templomban, jól érzem magam a temetőben, és egy csomó helyen látok halvány, emberszerű árnyakat, amelyek suttognak nekem... Lehet hogy látó vagyok? Válaszodat előre is köszönöm!

Re: ???

(Ghost Girl, 2019.05.13 16:48)

Szia Ábel!

A szellemek többségben jók. A démonok csak és kizárólag rosszak, gonoszok és rettentően erősek.

Sajnos még a Démonokról nem tudok annyit, mint az egyszerű szellemekről. De ígérem ennek az ügynek is utána fogok járni mégjobban, mert engem is érdekel.
Most is vannak gondolataim a démonokkal kapcsolatban, de amíg nem tudom biztosra, addig nem mondok semmit. Nehogy tévhitet keltsek az emberekben.

Az, hogy a templomban rosszul érzed magad, az meg nem furcsa számomra. Eleinte én is rosszul éreztem magam, pedig az én családom egyik fele rendszeresen jár is.
Egy idő után, ha sűrűbben mész, megfogod szokni. Az nem jelent se jót, se rosszat, hogy ott rosszul érzed magad.
A Temetőkben pedig azért érzed jól magad, mert ott a szellemek többsége pozitív energiát bocsát ki magából. Ezt pedig jó érzéssel fogadod be.

Nos igen! Lehet hogy valamilyen közöd van a látókoz a leírtak alapján. Az biztos, hogy nyitott vagy feléjük, és ezért is érzékeled őket mérsékelten.

???

(Bálint és Zoli, 2019.10.06 17:42)

Szia!
Lehetne e egy olyan lehetőség hogy privátba tudnánk e dumálni?
A többit majd ott.

soma9906s@gmail.com

(Soma, 2019.02.26 13:01)

Szia.

Felkeltette az érdeklődésemet a tudásod.
Miként lehetne veled közvetlen kapcsolatba beszélni?
Köszönöm.

Re: soma9906s@gmail.com

(Ghost Girl, 2019.05.13 16:32)

Szia!
A legközelebbi kapcsolatot maximum e-mailon teremtek egyenlőre.
Írj az új e-mail címemre:

ghostgirleoldal@gmail.com

Várom jelentkezésed.

Most bereaved susceptibility phase-contrast pushing.

(ojoufubikuhi, 2019.04.28 11:10)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Without Dr Prescription <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Without Dr Prescription</a> prg.wmjy.paranormalactivity.eoldal.hu.pme.dr http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Abruption worms, advertising sent petechial, detachment.

(uexuarxe, 2019.03.24 05:18)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Buy Prednisone Online <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone 20 Mg</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

szia!

(Alexandra, 2018.10.11 19:52)

az mit jelent ha álmomban beszélgettem már egy idős hölgyel aki halott volt? meg még kiskoromba volt olyan álmom hogy bejön egy görbehátú ember és lehúz az ágyról s minid az ágy végén keltem fel? igaz lehet hogy ez csak egy hülye álom volt de ez érdekel előre is köszönöm válaszodat :)

Re: szia!

(Ghost Girl, 2018.12.26 08:31)

Szia Alexandra!

Ha álmodban talál meg egy halott, illetve szellem, akkor ott van veled valahol a szobában.
Többnyire vagy közölni szeretne valamit, vagy segítséget szeretne kapni.

A másik dolog még nekem is furcsa...
Szerintem csak álmodtad, és te magad forgolódtál le az ágy végébe.
Dehát, aztán ki tudja...
Nemtudom, de ez elég érdekes.

mimw@freemail.hu

(Manda38, 2018.07.15 17:17)

Kedves Ghost Girl!

Édesanyám két hete hunyt el. Szeretnék vele kommunikálni. Lehetséges ez valahogy? Nem szeretnék szellemet idézni. De egyértelmű, számomra érthető és értelmezhető üzenetet szeretnék kapni tőle. Amit talán nem mondott el, de szeretett volna, vagy ilyesmi. Egy olyan lelki megnyugvásra vágyom, hogy valóban a lelke él tovább és odaát jó neki. Nagyon fáj a hiánya, szeretnék "bizonyosságot", hogy a halál csak egy állomás.. Talán enyhülne a fájdalmam. Köszönöm a válaszodat előre is .Üdv. Manda

Re: mimw@freemail.hu

(Ghost Girl, 2018.12.26 08:24)

Kedves Manda!

Sajnálom édes anyukádat!
Teljes lelki megnyugvásra talán akkor lelsz majd rá, ha édesanyád megjelenik álmodban. Ha tudsz, akkor kérdezgess tőle álmodban, hátha válaszol.
Szellemet idézni nemszabad. Aki egyszer már nyugszik, azt nemszabad "felébreszteni". Aki pedig nemlelt nyugalomra, az ígyis úgyis valamilyen úton-módon megfog keresni, hogy segítséget kapjon.

1173 pesti út 64

(Kiss Eszter , 2018.01.21 17:57)

Szia !
2017.december 9. Én halt meg a Papám . Az óta olyan rossz érzésem van. Nem minden napi (szerintem) mert sose éreztem meg ilyet .
Amióta meg halt az óta azt érzem mint ha mellettem lenne vagy velem feküdne az ágyon.. ilyenek . Mint ha itt lenne velem . Csak ez engem meg ilyeszt. Az óta amióta meg halt este nem tudok el aludni egyedül mert rossz érzésem van… pont ma volt a temetés . Itt természetes hogy rossz nap volt . De egyszerűen… mint ha itt lenne velem . És ez nekem “rossz” mert egyszerűen félek..
Nem tudom ez számít e de otthon halt meg . Mama volt vele otthon és hirtelen történt . Egyik percről a másikra …
Lehet fura amit írtam de az lenne a kérdésem hogy szerinted mikor múlik el ez a rossz érzésem ?
Köszönöm !!

Re: 1173 pesti út 64

(Ghost Girl, 2018.06.22 09:18)

Szia. Először is nagyon sajnálom. Ez az érzés sajnos csak akkor múlik el, ha a papád vagy tovább lép, a másvilágba, vagy megpróbál távolságot tartani. Erre csak te magad tudod megkérni. Egyszer majd, egyik este, amikor pontosan ezt fogod érezni, és egyedül leszel a szobába, akkor nagyon halkan kezdj beszélni hozzá. Mondd meg neki, hogy "Szeretnélek megkérni, hogy most hagyj békén, mert így nemtudok aludni". És ha valóban a papád az, akkor hidd el, hogy segíteni fog. Elfog menni addig, hogy ne félj éjszaka. Gondolom, nemcsak azért van még mindig ott, mert... ott hunyt el, hanem azért is, mert vigyázni szeretne rád. Amíg még "újonnan" lépnek át a szellem világba, addig nagyon erős a kisugárzásuk. És azért érzed ennyire, hogy ott van.

:)

(Georgina, 2017.11.26 00:04)

Szia!
Kiskoromban sokat panaszkodtam szüleimnek, mert sokszor úgy éreztem, úgy láttam, mintha más is lenne rajtam kívül a lakásban. Ezek a tulajdonságaim a mai napig jelen vannak. Sokszor hallok edénycsörömpölést a konyhából, illetve már jópárszor láttam egy fekete ruhás és kalapos alakot a lakásban. Illetve utcán sokat látok olyat, amit más nem.
Ez mitől van? Ha van valami kapcsolatom a szellem világgal akkor azt hogyan lehetne fejleszteni? A 2 éve elhunyt nagypapámmal tudnék valahogyan kapcsolatba lépni, esetleg kommunikálni, beszélgetni? Tudsz nekem tippeket, tanácsokat adni, segíteni???

Re: :)

(Ghost Girl, 2017.12.16 08:51)

Szia. Most megleptél. Nálam is így kezdődtek a változások. A csörömpölések, és egy fekete ruhás kalapos férfi... Lehet, hogy nemsokára már látni is fogod őket. Az igazság az, hogy segíteni nem nagyon bírok a képesség fejlesztésben, mert magadtól kell mindenre rájönnöd. De ha az e-mail címemre írsz konkrétabbakat, akkor ott talán tudnék segíteni. Az e-mail-em: ghostgirl200@citromail.hu

farkuczaandi@citromail.hu

(Pappné Farkucza Andrea, 2017.11.15 13:34)

Álmaimban elég gyakran jelennek meg már nem élő emberek....Az elmúlt időszakban olyanok is, akiket sosem ismertem, számomra idegenek, de már nem élnek. Egyik álmomban többen is jelen voltak, mindegyik akart tőlem valamit, de hiába mondták, amit szerettek volna közölni, én nem értettem és nem hallottam őket, csak láttam....Mi lehet ennek az oka ?

Re: farkuczaandi@citromail.hu

(Ghost Girl, 2017.12.16 08:47)

Az okát ennyiből sajnos nehéz lenne megállapítani, de az elmondottak alapján kapcsolatot szeretnének teremteni veled.

Az álomban megjelenő szellem meg olyankor ott áll melletted az ágynál, és az álmaidon keresztül próbál kapcsolatot teremteni.

17

(Márti, 2017.07.27 21:44)

Szia.Én gyerek korom óta éreztem a szellemeket.Édesapám halála óta pedig látom is öket.Ha tényleg szellemeket látok.Félek hogy csak képzelödöm.Én emberi alakot látok de van mikor csak az arcát vagy csak derékig.Olyankor mikor látok szellemet felgyorsul a szívem kicsit furcsa érzés jön rám de nem félek.Töbször volt rá példa hogy ismerösöm családtagját láttam és elmeséltem mit láttam hogy nézett ki.És igazam volt csak én nem úgy látom ahogy esetleg meghalt hanem fiatalabb korában.Esetleg lehet az hogy tényleg látom a szellemeket?És talán én is szellem látó vagyok?

Re: 17

(Ghost Girl, 2017.10.03 06:34)

Szia Márti. Igen. Ez a leírtak alapján 90% arra, hogy te is szellemlátó vagy. Teljesen normális dolgokat írtál le. És jól viszonyulsz hozzá. Remélem segítségre tudod majd fordítani a képességedet.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Következő »